幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike
有六個King Of Losers偷偷留下負評
根本班女就有mon住個post

肯定個個都好驚下個到自己比人post

做得KOL怕咩比人post,連登仔幫你地增加曝光率咋,你地應該多謝都黎唔切啦

咪臭係
根本班女就有mon住個post

肯定個個都好驚下個到自己比人post

做得KOL怕咩比人post,連登仔幫你地增加曝光率咋,你地應該多謝都黎唔切啦

咪臭係

係咁架啦又要做雞又要攞貞節牌坊
香港人真係大壓力,見到有人post下ig都要公審
真正既KOL一定唔會咁樣hard sell
開個post , tag幾野 ,caption都唔洗打, 完成
賣廣告唔係問題,但真係唔好用呢弊左 又呃9無知少女 有時買護膚品/化妝品想睇啲真心review都無
開頭都有登記到 佢啲requirement 其實唔難。。
不過啲廣告真係好柒 好假 講好埋要你做咩內容嘅圖同字好hardsell
一個都無做過

依加唔係post下ig咁簡單喎

依家係啊豬啊狗都想博上位r著數呀 仲要講埋d假話
維他奶都要咁玩唔撚洗下話
賣廣告就認真少少啦 就咁同件product合照下 再加埋啲濕9tag就算
臨時演員都係演員呀 "kol"
Hi 八字牙
仲有嗰隻DW,成日送畀啲mk仔mk妹賣廣告,見到就更加唔想買,點解我要真金白銀畀錢供養佢地?

DW正一垃圾公廁錶
香港人鍾意R著數果種心態真係好撚難頂 比幾廿蚊就睇到好多人貪心/貪慕虛榮嘅一面

絲打好正
搵個大波既夾住支野算啦

成班港女乞到試用就拎住枝野fing 黎fing去自拍
以為自己好撚威成個明星咁幫人賣廣告
好難唔拎出黎屌醒班港女
仲有嗰隻DW,成日送畀啲mk仔mk妹賣廣告,見到就更加唔想買,點解我要真金白銀畀錢供養佢地?

DW正一垃圾公廁錶

可以試下sign up拎隻免費dw錶然後沖落廁所影張相up上ig hashtag #公廁錶

DW正一垃圾公廁錶

可以試下sign up拎隻免費dw錶然後沖落廁所影張相up上ig hashtag #公廁錶

諗住哪咤個洗廁所

DW正一垃圾公廁錶

dw錶好似無得隨便sign up,係真係pr逐個pm
上面個女仔好似youtuber嚟

邊個

Eugenia(?)
我見佢cm講自己去剪片 ig info又有YouTube link

利申無詳細睇 有錯請屌

邊類型youtuber ? sor 我想像唔到

好撚正呀屌

個肚臍

嘩我屌你 好撚恐怖
又見到有個朋友
拎住支洗gap水嚟影相賣廣告
屌 支嘢有乜成分我都識背喇
伏苓呀嘛!

609 likes

佢咁7樣搵到607個like ?

依家啲年輕人好易就好多like
唔知點解

人地打波打到出晒名
D女女咪一地水

靚仔都算 有啲真係柒到出汁

其實佢地堆所謂學界打波男神大部份都好柒 但唔知點解咁多女fans

Yiuman 蘭桂坊殺手

巴打好明顯識佢本人喎

609 likes

佢咁7樣搵到607個like ?

依家啲年輕人好易就好多like
唔知點解

人地打波打到出晒名
D女女咪一地水

靚仔都算 有啲真係柒到出汁

其實佢地堆所謂學界打波男神大部份都好柒 但唔知點解咁多女fans

有個喇沙跳高又幾靚仔

Gay嘅
香港人貪小便宜係人都知啦
但更加抵屌唔係班pr咩
佢唔搞呢啲野點解有班kol狗衝去做
心諗影幾張相打幾句catpion就有禮物收又有錢賺
真係何樂而不為

話比你地呢班pr知
你地愈搞咁多野我愈唔買
上面個女仔好似youtuber嚟

邊個

Eugenia(?)
我見佢cm講自己去剪片 ig info又有YouTube link

利申無詳細睇 有錯請屌

邊類型youtuber ? sor 我想像唔到

好撚正呀屌

點解個肚臍咁..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞