幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike

人地嬲嬲豬啦
#嬲都不忘幫AE賣廣告💵

條友eq好低 懶係打埋佢好慘點點點果啲野 從來都冇反省過點解會有人反佢
唔係因為妒忌你有product收呀 果幾十蚊幾百蚊我自己都買得起啦 係因為覺得你個account啲廣告好濫三日唔埋兩日就賣廣告 覺得你個人好唔genuine乜都係為左錢而做 你自問有幾多野係你試過真心覺得好用 如果冇錢收都會推介比人 問下自己如果係街見到件product會唔會買
你稱得自己為一個influencer我作為觀眾就有權去judge你post嘅內容 你有得賣廣告有得賺錢都係因為你有一班follower嘅base 你啲客貪喺你ig落廣告有exposure咋唔通貪你靚仔咩 唔好睇到自己高高在上啦
如果你本身啲content係高質嘅偶爾賣下廣告根本就唔會有人屌 我講左啲咩你自己參透下啦

利申 冇follow開 但禁入你個ig碌左兩下已經頂唔順 feel到你個人都幾自戀/自我下

打咁q長嘅post就係想表達自己係大船其他人係小船 佢係特別唔同特別高人一等 比佢打魚晒曬佢呢啲人材
係咪以為自己係電影劇主角呀

佢簡直就係男版嘅rachel公主 好難頂

屌好撚難頂
男人老狗咁樣自戀法
認真。照下塊鏡啦
你只係一個普通到仆街既普通人
你打左幾多字都好
都只係一個自戀又以為自己好與眾不同既on9仔

好心啦,唔通個撚個都妒忌咩on9
你咁既7頭皮樣+低級品牌贊助會令人妒忌?

人地嬲嬲豬啦

條友eq好低 懶係打埋佢好慘點點點果啲野 從來都冇反省過點解會有人反佢
唔係因為妒忌你有product收呀 果幾十蚊幾百蚊我自己都買得起啦 係因為覺得你個account啲廣告好濫三日唔埋兩日就賣廣告 覺得你個人好唔genuine乜都係為左錢而做 你自問有幾多野係你試過真心覺得好用 如果冇錢收都會推介比人 問下自己如果係街見到件product會唔會買
你稱得自己為一個influencer我作為觀眾就有權去judge你post嘅內容 你有得賣廣告有得賺錢都係因為你有一班follower嘅base 你啲客貪喺你ig落廣告有exposure咋唔通貪你靚仔咩 唔好睇到自己高高在上啦
如果你本身啲content係高質嘅偶爾賣下廣告根本就唔會有人屌 我講左啲咩你自己參透下啦

利申 冇follow開 但禁入你個ig碌左兩下已經頂唔順 feel到你個人都幾自戀/自我下

打咁q長嘅post就係想表達自己係大船其他人係小船 佢係特別唔同特別高人一等 比佢打魚晒曬佢呢啲人材

祝你有一日成功成為一隻鐵達尼號啦吓

人地嬲嬲豬啦

其實可以考慮下inbox天星小輪R下廣告賣喎
今次仲唔fat fat

今次仲唔fat fat

今次仲唔fat fat

[/member]

佢個樣

我成日諗呢條女點解影親相都要擘大口
原來佢合埋口塊面肥過西

佢係呢張相樣衰姐,見佢其他相幾ok

真人好柒

今次仲唔fat fat

[/member]

今次仲唔fat fat

[/member]

屌 點解加密唔到

佢個樣

我成日諗呢條女點解影親相都要擘大口
原來佢合埋口塊面肥過西

佢係呢張相樣衰姐,見佢其他相幾ok

真人好柒

上面係咪佢本人 咁似八婆都話ok
發夢聽過人講佢成日inbox ig出名影相嘅男仔約拍 好多人都怕撚左佢

究竟dw個pr係點樣揀人架 點解佢又會咁多likes

好簡單姐 睇下咩人like左咪知點解
31k followers唔知要比幾多錢先買到呢
其實最憎DW呢個公廁牌,多人帶都算,仲要周圍派,ig follower 多少少都走去派,d PR真係腦裝屎

屌 佢真係比人放左上黎
不過抵撚死啦 唔抵可憐

點解抵死? 有冇料爆?? 之前覺得佢條長腿幾正

識佢真人
英國讀law 返黎香港做begger
明明馬來西亞妹學人接美白化妝品黎sale
最好笑係人地送個裝比你 要你去佢個專櫃sale
得一首歌學人扮明星大牌
等等啦

其實搵佢拍美白產品廣告真係倒米,見過佢都知佢係天生黑,點美白
[quote]

中學師姐
ig係咪改左名?

屌!巴打呢條女係個utuber既live到扮愛扮到好想嘔 當正自己係公眾人物咁

樣唔靚,化妝唔好睇,著衫唔好睇
中環隨便一個OL都可以打低佢

好簡單姐 睇下咩人like左咪知點解
31k followers唔知要比幾多錢先買到呢

Dw應該係完全冇check過呢啲人啲followers/likes係真定假 一見係多followers就送
其實好撚on9 如果千幾個like入面得1x個like係真 究竟呢1x個人係咪真係會因為見到個post而買
不過可能係佢地啲錶成本太低所以根本冇所謂 懶得逐個check
寧願派錯好過派少 賣到一隻已經回到本
[quote]

中學師姐
ig係咪改左名?

好似小麗老母
[quote]

中學師姐
ig係咪改左名?

好似小麗老母

佢係咪整過容 點解下巴怪怪地
https://youtube.com/watch?v=PxvYcdVoxck

好正呢首歌係度諷刺而家啲所謂kol 奉勸各位kol得閒聽下

Everyone is a kol lalalalala

名牌唇膏 給我
我會介紹十個用途
離地要航空 Upgrade的我
即刻開Snapchat Upload

be sure to like my post yeah?
be sure to like my fan page
be sure to like my pics when they’re out for a chance for a shoutout yeah?
welcome to the new world
everyone has to be
on their knees
begging please
Posting 10 times a day
my whole life on display
don’t you know its a race?

why do we all need a filter
when we’re just snapping our dinner
why does our happiness
depend on followers
[quote]

中學師姐
ig係咪改左名?

好似小麗老母

咁都整過個醫生一定餓死咗
[quote]

中學師姐
ig係咪改左名?

好似小麗老母

尋日愚人節都唔洗講咁到咁假既
話佢都整容叫人點信

屌!巴打呢條女係個utuber既live到扮愛扮到好想嘔 當正自己係公眾人物咁

但其實佢幾柒 成撚日都用filter 不過條腿幾正

人地嬲嬲豬啦

屌好撚難頂
男人老狗咁樣自戀法
認真。照下塊鏡啦
你只係一個普通到仆街既普通人
你打左幾多字都好
都只係一個自戀又以為自己好與眾不同既on9仔

好心啦,唔通個撚個都妒忌咩on9
你咁既7頭皮樣+低級品牌贊助會令人妒忌?

據聞男仔經常post自拍代表心理有問題
[quote]

中學師姐
ig係咪改左名?

好似小麗老母

咁都整過個醫生一定餓死咗

屌 整過還整過 可以失敗架嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞