幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike

真係個樣膠啲都係kol
你估D pr唔知會其他人反感咩
比一百幾十蚊出黎滿足下班以為自己好紅有人氣既𡃁妹虛榮心
越濫越好 總有傻仔跟住去買 其他妹見到又做埋一份 越做越cheap 越濫越多傻仔買 無限loop
根本同傳銷一樣
越濫越好 總有傻仔跟住去買 其他妹見到又做埋一份 越做越cheap 越濫越多傻仔買 無限loop
根本同傳銷一樣

平呀嘛
做乜9

完全唔知佢想點

識既

上上下堂好大聲咁笑左出黎
根本同傳銷一樣

係呀 實有班入世未心既妹妹仔跟住去買
你諗下maybelline又唔係貴
所以話要杜絕呢個垃圾風氣唔買就得
班pr都係為左多啲人買咋嘛
根本同傳銷一樣

係呀 實有班入世未既妹妹仔跟住去買
你諗下maybelline又唔係貴
所以話要杜絕呢個垃圾風氣唔買就得
班pr都係為左多啲人買咋嘛

屌 我中學同學

觀塘區某女校

好似出盡奶力咁谷衡個鼻
離一離題
tory burch 出左款慈善手鏈 都幾靚
有無絲打一齊買佢老母 多d 人一齊買會平d
ard~200
離一離題
tory burch 出左款慈善手鏈 都幾靚
有無絲打一齊買佢老母 多d 人一齊買會平d
ard~200

回錯post 自膠
人地好辛苦架,唔想同你地嘈,唔知比咩反應你地好啦
Btw, 佢果個post都del左

死啦原來全世界得佢一個翻工
其實人去左打機
真係好慘慘豬喔

下?佢不務正業喳下話?

全世界都去左打機訓覺,得佢一個要接job 番工做功課 咩假想設定黎?on9仔

仲有,5p仔字都未寫好(咩衣架衣架,掛衫果d呀 )、又一個7頭樣咁既樣咪撚學人賣廣告啦,人要有自知之明
又黎

明明就用完油撚到仆街
免費比我我都唔想用
屌 全部甩皮甩骨 冇個正常

認真 我覺得依個算高質
follow咗佢好耐,佢同條仔d生活post好好笑

呢個高質

認真 我覺得依個算高質

呢個高質

盲撚左?

依個仲衰

像素好質下喎 用咩機

千奇唔好咁清

女神話考全級第一就比我中出個啊寧,好似係

認真 我覺得依個算高質

呢個高質

巴打對眼是否有事
所謂KOL = 邪教
做乜9

完全唔知佢想點

識既

上上下堂好大聲咁笑左出黎

佢到底知唔知自己做緊咩?
樣又唔係靚
仲要弱智
Maybeline 又loreal group又animal testing
又做埋呢啲柒野
想點
好多好岩巉嘅人

笑死集中營 質素真係唔多掂喎

屌那媽
搵個化好妝、正常、唔膠面、唔P圖V面既靚女賣化妝品廣告係咪好難呀
真心先唔好評論佢搵埋哂d得幾十like既人都算
但呢支野真係一d都唔好用
買過 完全遮唔到
利申本身皮膚都唔差
Maybeline 又loreal group又animal testing
又做埋呢啲柒野
想點

所以sponsor 左比啲animals
天真以為自己係kol嘅人,醒未?
人地當你動物喳
我睇到想打爆個 MON
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞