幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike

我估係入到個app 就搵到job去接
啲job就應該係叫佢地出post

facebook 有個page 唔記得叫乜鬼kol
話教你做kol 有晒培訓咁
2000 follower 已經會有pr 搵

搵唔到既?
入去搞串個party
屌,我老婆用我d錢真金白銀買,原來養埋呢d人

其實我地女人都好撚嬲
最新例子仲有:Chanel 送一set 27支畀每個乞衣

屌呀??
起鳩曬d group出黎投訴呀
我老婆已經發緊癲

成喼送既乜柒都有既有依間

成喼送咁大手筆 我都想要

我聽聞有個app係比啲女去接生意
接左之後就post ig
到左某個數量嘅like先有錢收
然後越多like就越多錢

乜撚野app 姐係呀豬呀狗只要入個app就有野收?
發達大計 拎一堆野去賣

搵唔到既?
入去搞串個party

其實我地女人都好撚嬲

屌呀??
我老婆已經發緊癲

晏d 幫你搵個名
間野直頭搵過我做叫我幫佢寫文
我心諗我自己都嫌柒啦點做
點止maybeline咁少
佢地一批批產品賣

維他奶都賣
呢個問題講左好耐啦
仲記得幾年前高登有班痴線西專狙擊呢班人
痴線
KOL呢個名真係越黎越濫
認真答 cd rom

乜撚野公司黎 50like都得?
有無巴打一齊send信投訴間野
真心嬲到仆街

你都post晒hashtag上黎啦

其實點解佢咁少followers都揾佢宣傳(代言…?)

發達大計 拎一堆野去賣

搵唔到既?
入去搞串個party

其實我地女人都好撚嬲

佢地真係好撚似乞衣

做乜撚野

跳緊今期流行?

發達大計 拎一堆野去賣

搵唔到既?
入去搞串個party

其實我地女人都好撚嬲

屌呀??
我老婆已經發緊癲

晏d 幫你搵個名
間野直頭搵過我做叫我幫佢寫文
我心諗我自己都嫌柒啦點做

絲打有良心
起埋佢老母臭西
呢個問題講左好耐啦
仲記得幾年前高登有班痴線西專狙擊呢班人

而家係連登俾班谷精上腦話女人妒忌心重呀,風向轉左喇
點解可以咁求其揾啲咁豬既女賣廣告
仲有而家個撚個都叫自己public figure 多幾個like就叫公衆人物佢地打夠飛機未

屌 我中學同學
點解可以咁求其揾啲咁豬既女賣廣告
仲有而家個撚個都叫自己public figure 多幾個like就叫公衆人物佢地打夠飛機未

其實佢地自high
就黎當自己係明星

支遮瑕筆可唔可以勁到遮埋排牙?

屌 我中學同學

有冇野爆下

但係你排牙冇得救

排牙 搭緊車笑左出黎

我見到你依句笑左
比起班kol我覺得班pr更加抵屌
想件產品增加曝光度都唔係呀豬呀狗都送下話
做cheap自己

但係你排牙冇得救

可以乞矯牙

屌我識佢 一見到排牙就認得

但係你排牙冇得救

可以乞矯牙

但人地睇落好自豪

乜9都賣廣告
之前好似有埋牙膏

發達大計 拎一堆野去賣

搵唔到既?
入去搞串個party

其實我地女人都好撚嬲

佢地真係好撚似乞衣

我哋就真金白銀買,佢哋就成set收 憑咩佢哋收齊一set之後成本轉嫁比我哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞