幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike

Comment

我識佢 中學師妹

中學師姐

呢條女係咪ig 都摺埋

Comment

我識佢 中學師妹

中學師姐

呢條女係咪ig 都摺埋

真係有d似阿歷老母..
人地好辛苦架,唔想同你地嘈,唔知比咩反應你地好啦
Btw, 佢果個post都del左

其實佢冇講錯 呢啲kol背後一定仲有正職 識得啲人係忙到仆街(唔係做kol野而忙

我地去補習去做炒散唔係搵錢嘅得你一個有返工好捱得

即刻覺得自己好廢 唔識經呢味嘢

又要鬥慘
有啲人仲慘
當你返工搵錢個陣
人地都係返緊工囉
你趕pj個陣
人地都趕緊pj喎
你打幾份工好慘?
有啲人打幾份工之餘仲要照顧埋屋企喎
放工仲要做埋家務個啲叫咩?
見阿Stanley 先生經營得個ig咁好
講真呀
忙極咪一個譜
你真忙到灰曬
撚有心機update d social network 咩

就算忙到灰哂都要更新social network

一大班哥哥呵翻佢

Comment

我識佢 中學師妹

中學師姐

呢條女係咪ig 都摺埋

真係有d似阿歷老母..

中學同級

呢個都好唔掂

佢好似同八字牙同中學 佢地好多common friend

唔係掛 個間中學明明好多靚女

例如呢

靚女先唔會亂賣啲濕9廣告

點都唔會係靚女 但佢合埋個口一定好樣好多

至弊人地好proud of佢棚牙 張張相都谷行個嘴

係咪有人讚過佢棚牙可愛呀?

一撚定係

你地係邊個

你又係邊個

你地似同八字牙好frd子咁

啲人話佢似周海媚呀嘛

至弊人地好proud of佢棚牙 張張相都谷行個嘴

係咪有人讚過佢棚牙可愛呀?

一撚定係

你地係邊個

你又係邊個

你地似同八字牙好frd子咁

啲人話佢似周海媚呀嘛

得棚牙似真係除左so9sad之外唔知講咩好
其實最憎DW呢個公廁牌,多人帶都算,仲要周圍派,ig follower 多少少都走去派,d PR真係腦裝屎

其實最憎DW呢個公廁牌,多人帶都算,仲要周圍派,ig follower 多少少都走去派,d PR真係腦裝屎

屌 佢真係比人放左上黎
不過抵撚死啦 唔抵可憐

哇屌你老母
樣衰到仆街

屌 佢真係比人放左上黎
不過抵撚死啦 唔抵可憐

點解抵死? 有冇料爆?? 之前覺得佢條長腿幾正

人地嬲嬲豬啦
#嬲都不忘幫AE賣廣告💵
KOL呢個名真係越黎越濫
認真答 cd rom

咩公司呀?
暫時我只係知有兩間,成日係 facebook 賣廣告

人地嬲嬲豬啦

好on9
嬲就死埋12邊嬲啦咁多野講

人地嬲嬲豬啦

條友eq好低 懶係打埋佢好慘點點點果啲野 從來都冇反省過點解會有人反佢
唔係因為妒忌你有product收呀 果幾十蚊幾百蚊我自己都買得起啦 係因為覺得你個account啲廣告好濫三日唔埋兩日就賣廣告 覺得你個人好唔genuine乜都係為左錢而做 你自問有幾多野係你試過真心覺得好用 如果冇錢收都會推介比人 問下自己如果係街見到件product會唔會買
你稱得自己為一個influencer我作為觀眾就有權去judge你post嘅內容 你有得賣廣告有得賺錢都係因為你有一班follower嘅base 你啲客貪喺你ig落廣告有exposure咋唔通貪你靚仔咩 唔好睇到自己高高在上啦
如果你本身啲content係高質嘅偶爾賣下廣告根本就唔會有人屌 我講左啲咩你自己參透下啦

利申 冇follow開 但禁入你個ig碌左兩下已經頂唔順 feel到你個人都幾自戀/自我下

人地嬲嬲豬啦

條友eq好低 懶係打埋佢好慘點點點果啲野 從來都冇反省過點解會有人反佢
唔係因為妒忌你有product收呀 果幾十蚊幾百蚊我自己都買得起啦 係因為覺得你個account啲廣告好濫三日唔埋兩日就賣廣告 覺得你個人好唔genuine乜都係為左錢而做 你自問有幾多野係你試過真心覺得好用 如果冇錢收都會推介比人 問下自己如果係街見到件product會唔會買
你稱得自己為一個influencer我作為觀眾就有權去judge你post嘅內容 你有得賣廣告有得賺錢都係因為你有一班follower嘅base 你啲客貪喺你ig落廣告有exposure咋唔通貪你靚仔咩 唔好睇到自己高高在上啦
如果你本身啲content係高質嘅偶爾賣下廣告根本就唔會有人屌 我講左啲咩你自己參透下啦

利申 冇follow開 但禁入你個ig碌左兩下已經頂唔順 feel到你個人都幾自戀/自我下

人地嬲嬲豬啦

整cheap 哂chanel

人地嬲嬲豬啦

打咁q長嘅post就係想表達自己係大船其他人係小船 佢係特別唔同特別高人一等 比佢打魚晒曬佢呢啲人材
係咪以為自己係電影劇主角呀

佢簡直就係男版嘅rachel公主 好難頂

人地嬲嬲豬啦

打咁q長嘅post就係想表達自己係大船其他人係小船 佢係特別唔同特別高人一等 比佢打魚晒曬佢呢啲人材

祝你有一日成功成為一隻鐵達尼號啦吓

屌 佢真係比人放左上黎
不過抵撚死啦 唔抵可憐

點解抵死? 有冇料爆?? 之前覺得佢條長腿幾正

識佢真人
英國讀law 返黎香港做begger
明明馬來西亞妹學人接美白化妝品黎sale
最好笑係人地送個裝比你 要你去佢個專櫃sale
得一首歌學人扮明星大牌
等等啦
微服出巡? 佢係咪叫自己做朕果d 傻仔

人地嬲嬲豬啦

祝你有一日成功成為一隻鐵達尼號啦吓

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞