幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike
無知一問咩係kol?
無知一問咩係kol?

King of lies
靠吹水搵食
好多好岩巉嘅人
無知一問咩係kol?

King of losers
King Of Losers
不務正業 r着數嘅人
好多好岩巉嘅人

J唔落
好多好岩巉嘅人

笑撚死 集中營咁
好多好岩巉嘅人

Thanks 答我kol係咩既巴絲打們

By the way 點解我識啲女神們佢地唔會做呢啲 醜人先做
屌 全部甩皮甩骨 冇個正常

係咪有眼耳口鼻就可以做??

用完咪一樣咁豬
阿豬阿狗一齊咁hard sell
顯得個牌子好濫 送都唔柒要
垃圾pr

面癱柒頭皮乜鳩都r 成個ig幾乎張張都係廣告 窮撚到維他奶都貪不如去乞食啦
老老實實 唔知維他奶呢啲咁普遍嘅嘢仲sell嚟做乜春 啲PR有無諗過 其實冇人會見到啲post而好想飲維他奶 啲銷量係唔撚會高左

又話做完療程無左黑眼圈
跟住又話支遮瑕遮左黑眼圈
阿豬阿狗都話自己係KOL
你贊助下咩啲女明星好過啦講真
贊助啲無人識嘅

贊助明星既方法用左太多年啦,成本同效益好唔同,同埋宜家有人睇電視嗰類廣告嫁咩

但佢依家搵呢啲人.....
一黎段野太刻意
二黎所謂嘅KOL真係覆蓋性咁大咩
我就唔係好覺
啲followers 水份太多啦 有幾多人又會睇
至少我唔會
我ig淨係follow自己朋友 唔會follow呢啲人
其實上面cap出黎果啲我全部都無見過 咩KOL我淨係諗到啲咩channntszying呀暗星小花果啲 但唔會記得佢地賣左啲咩product
同埋post個一張相搵鬼記得件貨 有新野r就洗走佢架啦

你當係新既宣傳手法既過渡期啦,市場會慢慢調整,踢走一啲無咩效果既人,但係我宜家睇到既好似係大家屌人地好輕鬆就有貨,自己要比錢,而唔係真心carry個宣傳效果。

咁呢個都係原因之一呀 俾所謂KOL既錢咪又係消費者既錢 憑咩影張相一堆tag就有錢收?

仲有化妝品牌 一Set N支唇膏送出去 成幾千蚊up
我地買1,2都覺得貴呀 再咁送法 唔會買

其實呢 依個宣傳手法就平過落廣告係其他地方既,所以照你logic真心白銀出錢買既人反而會買平左
之不過有一大班on9仔就唔抵得人地拎到小便宜自己就拎唔到咁姐
贊助啲無人識嘅

贊助明星既方法用左太多年啦,成本同效益好唔同,同埋宜家有人睇電視嗰類廣告嫁咩

一黎段野太刻意
我就唔係好覺
至少我唔會
其實上面cap出黎果啲我全部都無見過 咩KOL我淨係諗到啲咩channntszying呀暗星小花果啲 但唔會記得佢地賣左啲咩product

你當係新既宣傳手法既過渡期啦,市場會慢慢調整,踢走一啲無咩效果既人,但係我宜家睇到既好似係大家屌人地好輕鬆就有貨,自己要比錢,而唔係真心carry個宣傳效果。

咁呢個都係原因之一呀 俾所謂KOL既錢咪又係消費者既錢 憑咩影張相一堆tag就有錢收?

其實呢 依個宣傳手法就平過落廣告係其他地方既,所以照你logic真金白銀出錢買既人反而會買平左
之不過有一大班on9仔就唔抵得人地拎到小便宜自己就拎唔到咁姐
贊助啲無人識嘅

一黎段野太刻意
我就唔係好覺
至少我唔會

其實呢 依個宣傳手法就平過落廣告係其他地方既,所以照你logic真金白銀出錢買既人反而會買平左

你話公司賺多左咁仲有logic D, 化妝品會平返俾你呢個logic 仲好笑過個八字牙
原來有咁多mk妹賣廣告㗎 我用過一支係真係覺得平平地又遮得還好所以就買咗,又唔係太貴咁樣

其實有時見到啲人賣廣告,係件mk妹sell都幾。。。個感覺上好似變得好cheap咁
心理上感覺

我都有咁嘅感覺
原本想買枝試下
但ig成堆mk妹 豬排sell 就不了
有d仲要好撚柒

好似係 個fd send嚟

一黎段野太刻意
我就唔係好覺
至少我唔會

其實呢 依個宣傳手法就平過落廣告係其他地方既,所以[red]照你logic][/red真金白銀出錢買既人反而會買平左

你話公司賺多左咁仲有logic D, 化妝品會平返俾你呢個logic 仲好笑過個八字牙

盲人學人上網?

一黎段野太刻意
我就唔係好覺
至少我唔會

其實呢 依個宣傳手法就平過落廣告係其他地方既,所以照你logic]中真金白銀出錢買既人反而會買平左

盲人學人上網?

佢咁7樣搵到607個like ?

依家啲年輕人好易就好多like
唔知點解

人地打波打到出晒名
D女女咪一地水

靚仔都算 有啲真係柒到出汁

其實佢地堆所謂學界打波男神大部份都好柒 但唔知點解咁多女fans

Yiuman 蘭桂坊殺手

巴打好明顯識佢本人喎

成個學界都知啦

btw朱古力旋

其實佢地堆所謂學界打波男神大部份都好柒 但唔知點解咁多女fans

有個喇沙跳高又幾靚仔

Timlam?

利申 gay

佢眼大大好靚仔

抵佢咁多like

ig?

屌你成班人 唔靚仔/唔靚女 想學人做model
又不無學術 想搏上位
人地好辛苦架,唔想同你地嘈,唔知比咩反應你地好啦
Btw, 佢果個post都del左

死啦原來全世界得佢一個翻工
其實人去左打機
真係好慘慘豬喔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞