幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike

佢個樣

我成日諗呢條女點解影親相都要擘大口
原來佢合埋口塊面肥過西

佢係呢張相樣衰姐,見佢其他相幾ok

此言差矣
你睇下佢比人tag 既相先講

呢條女

Kol beggar表表者
讀top up degree走去扮kong u畢業
屌 全部甩皮甩骨 冇個正常

認真 我覺得依個算高質
follow咗佢好耐,佢同條仔d生活post好好笑

呢個高質

巴打對眼是否有事

你地唔好咁mean啦,比起八字牙,摟打八字眉,鬥雞眼,兩三個偽娘呢個算叫正常人吓嘛

佢個樣

原來佢合埋口塊面肥過西

此言差矣

呢條女

睇佢d 畢業相心諗HKU 畢業袍唔撚係咁架喎
做咩走黎影相

佢個樣

原來佢合埋口塊面肥過西

此言差矣

呢條女

平時做開乞衣果班?

咁撚7
仲要鞋抽樣
張大個口想點 大嬸樣都做到

認真 我覺得依個算高質

呢個高質

巴打對眼是否有事

你地唔好咁mean啦,比起八字牙,摟打八字眉,鬥雞眼,兩三個偽娘呢個算叫正常人吓嘛

你係咪打手呀 高質同正常人你識唔識分呀
驗眼啦

佢個樣

原來佢合埋口塊面肥過西

此言差矣

呢條女

臭朵左好耐嫁啦 點解仲有面出黎出event 人又柒又肥 合理口啦

認真 我覺得依個算高質

呢個高質

巴打對眼是否有事

你搵果d黎比
客觀黎睇
其實佢化到個妝咁行都係咁樣樣,最多只能叫正常,絕對唔係靚女啦下 佢條仔個樣就有dd好笑

佢個樣

原來佢合埋口塊面肥過西

此言差矣

呢條女

平時做開乞衣果班?

咁撚7
仲要鞋抽樣

熊本地震有d airbnb免費比災民住
呢條女share話有免費住宿

佢個樣

原來佢合埋口塊面肥過西

此言差矣

呢條女

做咩走黎影相

D on9覺得人地唔會知架#
順手再呃d 外國人
Yeah

原來佢合埋口塊面肥過西

此言差矣

呢條女

平時做開乞衣果班?

咁撚7
仲要鞋抽樣

佢住埋一份呀

原來佢合埋口塊面肥過西

此言差矣

呢條女

平時做開乞衣果班?

咁撚7
仲要鞋抽樣

佢住埋一份呀

佢tag 佢d fd話去睇熊本熊有免費住宿
xcys同佢個p字頭fd 普通女仔黎姐
同上面個班賣廣告撚屌比已經算係咁

此言差矣

呢條女

平時做開乞衣果班?

咁撚7
仲要鞋抽樣

佢住埋一份呀

佢tag 佢d fd話去睇熊本熊有免費住宿

呢d人已經唔係乞衣
係禽獸都不如
Share出黎把撚

普通女仔?係就唔會有咁多dw廣告啦耐唔耐就見佢地有新dw戴住賣廣告,成千蚊一隻喎大佬
利申有follow開
那來的自信去做打手

原來佢合埋口塊面肥過西

此言差矣

呢條女

做咩走黎影相

順手再呃d 外國人
Yeah

有個kong u嘅人係佢facebook定唔知ig果張畢業相留comment佢回果時叫人地師姐 結果個師姐答佢我地好似唔係同校架喎 柒到喊

此言差矣

呢條女

做咩走黎影相

順手再呃d 外國人
Yeah

有個kong u嘅人係佢facebook定唔知ig果張畢業相留comment佢回果時叫人地師姐 結果個師姐答佢我地好似唔係同校架喎 柒到喊

七到飛起
明顯想博大霧啦 無恥無下限
八字牙正呀喂 含撚一流
睇黎好多人想J八字牙

又一件柒到唔敢睇
樓主我好似知你邊個

普通女仔?係就唔會有咁多dw廣告啦耐唔耐就見佢地有新dw戴住賣廣告,成千蚊一隻喎大佬
利申有follow開

DW真係垃圾周街派 仲要同一個人派幾次 垃圾pr ig多人follow就派 [size=6]唔會買[/size=6]
樓主我好似知你邊個

我都好似知樓主係邊個
睇黎好多人想J八字牙

睇到個張圖嚇到叫左出黎,老細問咩事,我照比佢睇,佢成塊面白哂,自言自語,猛咁話「共慘黨殺到黎,香港九龍新界無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生;共慘黨殺到黎,香港九龍新界無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生……」

跟住衝左上天台,叫左一聲「鳴呀,點解係我」就跳左落去,成班同事追上去都追唔切,有兩個女同事嚇到暈左,仲有個男同事當場嚇到變左弱智,不停問人要唔要食腸仔蛋。

我就好好彩無咩事,但同班同事五十幾個人即時變左失業,你條仆街真係害人害物……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞