幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike

近排真係見到好多啊豬啊狗賣廣告
你愈hardsell就愈唔想買嫁啦
畀錢你賺 你都搵班好質數啲嘅女啦

屌嚇撚死

我成日都覺得好on9
你整到自己啲膚色唔似自己都算
仲要假到咁
要白,我唔好整啲麵粉上塊面度?
過60 like 可以join個campaign
一個post收like數除2
其實幾好pay

差啲join
可以扮下blogger又錢賺下
但最後過唔到自己個關

即係上面班人大部分得幾十蚊收

佢個樣

佢個樣

佢真係好樣衰 究竟係哪來的自信

佢個樣

我成日諗呢條女點解影親相都要擘大口
原來佢合埋口塊面肥過西
依枝野對我黎講係垃圾 一啲都唔好用......

佢個樣

原來佢合埋口塊面肥過西

佢係呢張相樣衰姐,見佢其他相幾ok

呢個阿姐過唔過42歲?

巴打你真趣緻 係都要post人地個名出嚟

一去ig睇埋對眼同條眉
會覺得呢張圖得對8字牙叫好睇左

八字牙

[imghttp://farm4.static.flickr.com/3799/9073867995_bd028c4792_o.jpg][/img]

贊助明星既方法用左太多年啦,成本同效益好唔同,同埋宜家有人睇電視嗰類廣告嫁咩

但佢依家搵呢啲人.....
一黎段野太刻意
二黎所謂嘅KOL真係覆蓋性咁大咩
我就唔係好覺
啲followers 水份太多啦 有幾多人又會睇
至少我唔會
我ig淨係follow自己朋友 唔會follow呢啲人
其實上面cap出黎果啲我全部都無見過 咩KOL我淨係諗到啲咩channntszying呀暗星小花果啲 但唔會記得佢地賣左啲咩product
同埋post個一張相搵鬼記得件貨 有新野r就洗走佢架啦

你當係新既宣傳手法既過渡期啦,市場會慢慢調整,踢走一啲無咩效果既人,但係我宜家睇到既好似係大家屌人地好輕鬆就有貨,自己要比錢,而唔係真心carry個宣傳效果。

咁呢個都係原因之一呀 俾所謂KOL既錢咪又係消費者既錢 憑咩影張相一堆tag就有錢收?

仲有化妝品牌 一Set N支唇膏送出去 成幾千蚊up
我地買1,2都覺得貴呀 再咁送法 唔會買

其實呢 依個宣傳手法就平過落廣告係其他地方既,所以照你logic真金白銀出錢買既人反而會買平左
之不過有一大班on9仔就唔抵得人地拎到小便宜自己就拎唔到咁姐

你話公司賺多左咁仲有logic D, 化妝品會平返俾你呢個logic 仲好笑過個八字牙

正解
人地公司慳多左攞黎交租,有良心啲嘅攞嚟加人工都未到平返俾你消費者啦

佢個樣

原來佢合埋口塊面肥過西

佢係呢張相樣衰姐,見佢其他相幾ok

此言差矣
你睇下佢比人tag 既相先講
[quote][quote][quote]

巴打你真趣緻 係都要post人地個名出嚟

一去ig睇埋對眼同條眉
好心唔好呀豬呀狗都派sample啦,好肉酸
而家連繽紛樂都有搵kol

仲有維他奶 痴鳩線

蒙牛都有啊

What the fuck?

夠平又容易接觸目標客戶
無咁既樣學乜野人做KOL 甩皮甩骨

近排真係見到好多啊豬啊狗賣廣告
你愈hardsell就愈唔想買嫁啦
畀錢你賺 你都搵班好質數啲嘅女啦

Before好過after喎

我都覺
倒米

Comment

我識佢 中學師妹

連男人都唔放過

冇暗瘡印你都唔靚仔,呢樣野就睇得好清楚
想講最大感受係DW黑金色個隻錶
覺得好靚,打算買
點知為係ig見到勁多人唔洗付出就有
即刻 算,慳返!

DW 就咪買啦
想講最大感受係DW黑金色個隻錶
覺得好靚,打算買
點知為係ig見到勁多人唔洗付出就有
即刻 算,慳返!

DW 就咪買啦

諗返起有朋友同x.cys同一班上堂,聽到佢同人曬命話dw會pm佢有免費錶收

咩冇醜女人呀?
咁樣睇小自己嘅

依個仲衰

男定女
搵d 靚仔靚女少少既得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞