幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike

609 likes

佢咁7樣搵到607個like ?

依家啲年輕人好易就好多like
唔知點解

人地打波打到出晒名
D女女咪一地水

靚仔都算 有啲真係柒到出汁

其實佢地堆所謂學界打波男神大部份都好柒 但唔知點解咁多女fans

Yiuman 蘭桂坊殺手

佢叫左幾好樣架啦 你睇下其他個堆
上面個女仔好似youtuber嚟

邊個

Eugenia(?)
我見佢cm講自己去剪片 ig info又有YouTube link

利申無詳細睇 有錯請屌

邊類型youtuber ? sor 我想像唔到

好撚正呀屌

個肚臍
啲pr以為咁樣就真係可以吸引到更多人買咩
我想嘔呀見到成班on9 post埋啲一式一樣嘅野
只會更加反感唔撚會想買

有邊個睇完真係會買啊

邊個

Eugenia(?)
我見佢cm講自己去剪片 ig info又有YouTube link

利申無詳細睇 有錯請屌

好撚正呀屌

個肚臍咩事 點解咁都有六千個followers
我ig都有300幾個follow
等我又申請做kol

咩事 笑到pk

咩事 笑到pk

維他奶根本唔應該搵kol

咩事 笑到pk

屌你老母維他奶都有

邊個

Eugenia(?)

利申無詳細睇 有錯請屌

好撚正呀屌

個肚臍

今晚唔使訓啦個肚臍好恐怖呀屌
其實唔好用

佢咁7樣搵到607個like ?

依家啲年輕人好易就好多like
唔知點解

人地打波打到出晒名
D女女咪一地水

靚仔都算 有啲真係柒到出汁

其實佢地堆所謂學界打波男神大部份都好柒 但唔知點解咁多女fans

Yiuman 蘭桂坊殺手

佢叫左幾好樣架啦 你睇下其他個堆

屌 佢地成班都去蒲架啦

Comment

咪貪慕虛榮啦

邊個

Eugenia(?)

利申無詳細睇 有錯請屌

好撚正呀屌

個肚臍

今晚唔使訓啦個肚臍好恐怖呀屌

屌由樣到身材都係男人黎
聽日早八實訓唔到

邊個

Eugenia(?)

利申無詳細睇 有錯請屌

好撚正呀屌

個肚臍

塊閪係咪生左上肚臍
diu
証明好多所謂ig男女神 少少著數都要

邊個

Eugenia(?)

利申無詳細睇 有錯請屌

好撚正呀屌

個肚臍

塊閪係咪生左上肚臍

勁快private左 仲諗住follow

睇下呢隻死gay佬

仆街

個tag笑到我抽筋
#香港stanleysiu熱捧
識你老鼠咩

好心佢啦 支嘢搽眼圈 佢擺喺面豬登做乜鳩

支野遮到條法令紋?
話說我除左擺8字牙上嚟 咪仲有另一個女仔嘅
佢hide左自己ig(?) 總之依加搵唔到
根本班女就有mon住個post

睇下呢隻死gay佬

仆街

個tag笑到我抽筋
#香港stanleysiu熱捧
識你老鼠咩

好心佢啦 支嘢搽眼圈 佢擺喺面豬登做乜鳩

支野遮到條法令紋?

呢個gay佬身邊朋友大部分都係KOL

肯定個個都好驚下個到自己比人post
Hello 8字牙
活學教育個Eric So都淪落到要咁搵外快

教數嘅?

佢以前教王錦輝

肯定個個都好驚下個到自己比人post

做得KOL怕咩比人post,連登仔幫你地增加曝光率咋,你地應該多謝都黎唔切啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞