幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike

Concealer都唔識串就唔好學人賣廣告啦

好撚樣衰

好柒呀痴線
八字牙加對八字眉真係…
我對世事已看不透

八字牙我真係笑左
你都post晒hashtag上黎啦

其實點解佢咁少followers都揾佢宣傳(代言…?)

我聽聞有個app係比啲女去接生意
接左之後就post ig
到左某個數量嘅like先有錢收
然後越多like就越多錢

乜撚野app 姐係呀豬呀狗只要入個app就有野收?
發達大計 拎一堆野去賣
識八字牙

彈珠台

你都識佢?

可以打到枱麻雀 好心佢打左格先po啦屌

彈珠台v 2.0

佢最自豪嘅就係佢個副彈珠台

估唔到係度見到佢

發達大計 拎一堆野去賣

我估係入到個app 就搵到job去接
啲job就應該係叫佢地出post
同一黨?
同一黨?

一定啦

發達大計 拎一堆野去賣

facebook 有個page 唔記得叫乜鬼kol
話教你做kol 有晒培訓咁
2000 follower 已經會有pr 搵
是9但有個ig就叫kol

Concealer都唔識串就唔好學人賣廣告啦

好撚樣衰

好柒呀痴線
八字牙加對八字眉真係…
我對世事已看不透

呢條女真係好撚醜樣
我笑到停唔撚到
到底係咪有眼耳口鼻就可以做

用過支野冇特别 遮瑕度好一般
開頭以為直接用支筆就得
但點知都係要用手指推開

仲有乜撚嘢叫最強「開架」遮瑕膏
個hr係咪香港人黎架
公廁筆了
Loreal group不了
公廁筆了

條女柒到

用過支野冇特别 遮瑕度好一般
開頭以為直接用支筆就得
但點知都係要用手指推開

仲有乜撚嘢叫最強「開架」遮瑕膏
個hr係咪香港人黎架

係海綿頭好垃圾,最後頂唔順成個頭扯走算
其實香港有得買好耐又唔好用,唔建議買
好醜

發達大計 拎一堆野去賣

facebook 有個page 唔記得叫乜鬼kol
話教你做kol 有晒培訓咁
2000 follower 已經會有pr 搵

搵唔到既?
入去搞串個party
屌,我老婆用我d錢真金白銀買,原來養埋呢d人

絲打
周鳩圍都係廣告

一百幾十likes都有得做廣告

絲打係咪孫志新hall

Yes

邊層

好似15
成堆咁唔誠實拎住枝野又美白磨皮又加filter想點

睇下呢隻死gay佬

仆街

個tag笑到我抽筋
#香港stanleysiu熱捧
識你老鼠咩
想嚇死人咩大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞