幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike
人地好辛苦架,唔想同你地嘈,唔知比咩反應你地好啦
Btw, 佢果個post都del左

死啦原來全世界得佢一個翻工
人去左打機
真係好慘慘豬喔
KOL呢個名真係越黎越濫
認真答 cd rom

咪係
人地國家元首,講野對世界各地人民會有迴響先可以叫Key Opinion Leaders

我唔知佢地班所謂KOL嘅KOL係代表乜

有所謂品牌pr搵班女就真係當自己上神枱

垃圾PR/Marketing

其實人去左打機
真係好慘慘豬喔

下?佢不務正業喳下話?

其實人去左打機
真係好慘慘豬喔

下?佢不務正業喳下話?

呢個brand係得嘅
成功召集奇珍異獸

其實人去左打機
真係好慘慘豬喔

下?佢不務正業喳下話?

痴線佢有正職又關我撚事? 條路自己揀
我有個中學同學都係成日ig post自己今晚有唔知乜9 VOOV Live 叫人去睇
之後就間唔中賣廣告,純粹拎住舊野自拍一張就完事 都唔知啲PR做乜9

我都有識有個人係咁 名係咪n字頭

其實人去左打機
真係好慘慘豬喔

下?佢不務正業喳下話?

痴線佢有正職又關我撚事? 條路自己揀

Kol唔係要上堂?無學到要點應付呢種情況咩
憑咩佢地唔洗錢就有幾千蚊成set唇膏
你起碼試曬咁多隻色俾大家睇
就咁拎咗件product影張濕鳩ig相當宣傳咗
根本可能佢冇拆包裝就拎去賣
你咪當好似黃子華講嘅魚蛋論囉
我冇 佢都唔可以有囉

重點佢地好大部分啲follow係買番嚟
你話好似catie個啲youtuber咁多人follow
送一set俾佢試色
我覺得一定有佢宣傳效果
因為係真係好多人follow佢 好多人睇佢

但送俾mk妹一定冇宣傳效果
因為佢啲follow係假嫁屌你
pr唔係唔知
係懶費事煩有咩其他宣傳活動姐
公司批咁多錢出嚟做宣傳
咪是但派俾mk妹當做完宣傳囉
你派ok 請派俾有質素嘅人
唔係買follow嘅mk妹

其實人去左打機
真係好慘慘豬喔

咁攰咪唔好做囉屌
你人工包左嫁啦

Comment

咪貪慕虛榮啦

佢好似差粒癦變劉小麗
有做過 但淨係揀自己鐘意先玩 飲下啤酒去fred perry聽c all star叫人捐錢嗰啲
唔想太過為咗呢啲嘢無咗自己style
見係loreal group嗰啲全部都無apply
但身邊frd有,問佢地知唔知loreal group做咩,佢地全部都話唔理啦有著數就得

但佢地而家做大咗 遲post過一次而家我報親都無反應

其實想知係點join

spread it
上年ust同hku學生搞嘅start up
所以佢一開始係從大學生入手先 frd搭frd/sponsor上莊嘢然後要學生登記都有

個founder cu架
spread-it以前都唔係撈呢樣 一開頭係免費幫人send postcard 儲落一批followers就轉型做micro-marketing agency
岩岩開始做個要求係平均每張相like數要50先可以有job 而家應該都差不多
佢地都搞得好成功接到好多大brand生意 發發

哇咸豐年前嘅post

個prof幾得高望重
搞到人神共憤

更加肯定左唔會係香港買外國牌化妝品既決心
唔想直接比香港分部班pr賺
屌 全部甩皮甩骨 冇個正常

認真 我覺得依個算高質
follow咗佢好耐,佢同條仔d生活post好好笑

近排真係見到好多啊豬啊狗賣廣告
你愈hardsell就愈唔想買嫁啦
畀錢你賺 你都搵班好質數啲嘅女啦

屌嚇撚死

佢咁7樣搵到607個like ?

依家啲年輕人好易就好多like
唔知點解

人地打波打到出晒名
D女女咪一地水

靚仔都算 有啲真係柒到出汁

其實佢地堆所謂學界打波男神大部份都好柒 但唔知點解咁多女fans

Yiuman 蘭桂坊殺手

巴打好明顯識佢本人喎

So called囉
靚仔個班grad哂啦

其實人去左打機
真係好慘慘豬喔

好慘豬喔,我們都是打機廢青,而佢就係上進青年做得kol擺得個樣上嚟就預咗畀人批評啦,全世界得佢咁辛苦呀?我返工賺錢夠辛苦啦,仲要自己畀錢買嘢先有得用添,比着我係佢r咗咁多着數就唔好意思出聲喇
過60 like 可以join個campaign
一個post收like數除2
其實幾好pay

差啲join
可以扮下blogger又錢賺下
但最後過唔到自己個關
無記錯枝野好似$100 都唔駛,
本身唔係靚果d 做乜要出樣咁on9?
r 到呢枝都應該無下次架啦

同埋邊有佢地講到黑眼圈擦膠咁神奇呀?
咪又係一般貨色

自從知道左好多呢d 形式既廣告之後, 反而駛少左好多無謂錢
同一時期太多一式一樣既post 就知係賣廣告勿認真啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞