幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike

Comment

我識佢 中學師妹

有啲似亞歷山大老母

豬西都做到?

睇到佢總覺得似多P輪住準備顏射咁

點睇有冇遮到黑眼圈

佢咪用枝野遮著個鏡頭比你睇囉

黑眼圈咪無左囉 係咪?

真正遮瑕

遮咗啦咩?
不如screen吓啲相先出 依加倒自己米喎
上面lamchei好正喎
靚仔過啲男仔 唱歌又好聽

Agger 同埋幾鍾意佢而家個女朋友好gfable唔似得上面啲港女 真心覺得好襯

佢之前女朋友sabrina都幾好

個Sabrina咪前幾頁嗰個sabrinamcw囉
睇完d 路人/醜女賣廣告,見到呢枝野都反胃
D 女又真係以為自己係ig 女神kol
上面lamchei好正喎
靚仔過啲男仔 唱歌又好聽

Agger 同埋幾鍾意佢而家個女朋友好gfable唔似得上面啲港女 真心覺得好襯

佢之前女朋友sabrina都幾好

個Sabrina咪前幾頁嗰個sabrinamcw囉

好鐘意睇佢
其實我覺得hk maybeline 已經遲哂啦
呢支野幾年前已經係外國hit緊,個陣有人問又話唔入
而家先黎入呢支野仲要搵人推,有心想試嘅一早已經用過
去mk格仔鋪都大把
睇黎好多人想J八字牙

我地係咪識架
樓主我好似知你邊個

我都好似知樓主係邊個

樓主鐘意比比鳥同埋某韓狗?

屌,就嚟變相認post

Hello my friends

我好似都知
樓主我好似知你邊個

我都好似知樓主係邊個

屌,就嚟變相認post

我好似都知

變相認post
一個二個搵朋友
睇黎好多人想J八字牙

我地係咪識架

應該係 除非唔係
開頭都有登記到 佢啲requirement 其實唔難。。
不過啲廣告真係好柒 好假 講好埋要你做咩內容嘅圖同字好hardsell
一個都無做過

我都係 但真係做唔落手 唔想污染自己ig又違背自己 不斷收到佢地啲message
睇黎好多人想J八字牙

我地係咪識架

應該係 除非唔係

佢啲朋友走晒出嚟 睇嚟佢人氣好高
人地好辛苦架,唔想同你地嘈,唔知比咩反應你地好啦
Btw, 佢果個post都del左

其實佢冇講錯 呢啲kol背後一定仲有正職 識得啲人係忙到仆街(唔係做kol野而忙

我地去補習去做炒散唔係搵錢嘅得你一個有返工好捱得

即刻覺得自己好廢 唔識經呢味嘢

又要鬥慘
有啲人仲慘
當你返工搵錢個陣
人地都係返緊工囉
你趕pj個陣
人地都趕緊pj喎
你打幾份工好慘?
有啲人打幾份工之餘仲要照顧埋屋企喎
放工仲要做埋家務個啲叫咩?
見阿Stanley 先生經營得個ig咁好
講真呀
忙極咪一個譜
你真忙到灰曬
撚有心機update d social network 咩

就算忙到灰哂都要更新social network
睇黎好多人想J八字牙

我地係咪識架

應該係 除非唔係

點都唔會係靚女 但佢合埋個口一定好樣好多
樓主我好似知你邊個

我都好似知樓主係邊個

屌,就嚟變相認post

我好似都知

睇黎好多人想J八字牙

我地係咪識架

應該係 除非唔係

至弊人地好proud of佢棚牙 張張相都谷行個嘴
睇黎好多人想J八字牙

我地係咪識架

應該係 除非唔係

係咪有人讚過佢棚牙可愛呀?
睇黎好多人想J八字牙

我地係咪識架

應該係 除非唔係

一撚定係

我地係咪識架

應該係 除非唔係

一撚定係

你地係邊個

我地係咪識架

應該係 除非唔係

一撚定係

你地係邊個

你又係邊個

呢個都好唔掂

呢個都好唔掂

條眉真係狗也不屌

一撚定係

你地係邊個

你又係邊個

一定係有人話佢排牙可愛 先會咁有自信拎佢地出黎見人
pr係咪on9?
搵人宣傳係寧缺勿濫
你咁sell法 我覺得好撚假 or even 無撚用個product
我而家係直頭抗拒呢個產品

我寧願你搵某一個youtuber扮真心sell比我
屌 無腦架
完全呃唔撚到我買 而家

利申:皮膚白 用唔到maybelline 色號好黃好黑
就算最白果隻都好 同埋l'oreal可恥
韓國遮瑕膏又平又滋潤 maybelline收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞