幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike
有做過 但淨係揀自己鐘意先玩 飲下啤酒去fred perry聽c all star叫人捐錢嗰啲
唔想太過為咗呢啲嘢無咗自己style
見係loreal group嗰啲全部都無apply
但身邊frd有,問佢地知唔知loreal group做咩,佢地全部都話唔理啦有著數就得

但佢地而家做大咗 遲post過一次而家我報親都無反應

其實想知係點join

你又想玩呀
有做過 但淨係揀自己鐘意先玩 飲下啤酒去fred perry聽c all star叫人捐錢嗰啲
但身邊frd有,問佢地知唔知loreal group做咩,佢地全部都話唔理啦有著數就得

個app叫咩名?寫信投訴先

有限時架?
好似有試用同底金50蚊都睇下有幾多likes加

發夢見到

利申 我無做呀 乞衣咩
好似有試用同底金50蚊都睇下有幾多likes加

發夢見到

利申 我無做呀 乞衣咩

唔怪得而家咁多人買like

繼八字牙 黎個八字眉

佢個樣好似一種動物...講唔出

上面啲牙好整齊
乞衣雞

其實想知係點join

spread it
上年ust同hku學生搞嘅start up
所以佢一開始係從大學生入手先 frd搭frd/sponsor上莊嘢然後要學生登記都有
不如畫晒成塊臉
成臉都係瑕

無錯 但都係遮唔晒
beauty beggar

其實想知係點join

spread it
所以佢一開始係從大學生入手先 frd搭frd/sponsor上莊嘢然後要學生登記都有

學到嘢
啲牌子做臭曬個朵
絲打/有女朋友嘅巴打都有份助養梗班乞衣
香港班pr睇清楚啦
冇消費者鍾意你地亂派俾班乞衣

我估係入到個app 就搵到job去接
啲job就應該係叫佢地出post

facebook 有個page 唔記得叫乜鬼kol
話教你做kol 有晒培訓咁
2000 follower 已經會有pr 搵

搵唔到既?
入去搞串個party
屌,我老婆用我d錢真金白銀買,原來養埋呢d人

其實我地女人都好撚嬲
最新例子仲有:Chanel 送一set 27支畀每個乞衣

屌呀??
起鳩曬d group出黎投訴呀
我老婆已經發緊癲

本身諗住買,睇到之後都係算
垃圾pr睇唔睇到?幾多人反感你哋周圍派

屌你慳番

個app叫咩名?寫信投訴先

有限時架?

咁通常做promo都會有個period㗎嘛 遲咗佢咪同個brand交代唔到

最近最仆街係話收錢去聽talk同有internship offer
屌佢老母aia嚟嘅
而家連繽紛樂都有搵kol

仲有維他奶 痴鳩線

蒙牛都有啊

其實想知係點join

spread it

學到嘢

btw唔好屌我有做過呀

唔係話之前已經呢個product有喇咩
咁樣仲有冇錢收?

樓上話係接job嘛 所以我諗都會有錢收
Btw這麼醜的妞

仲有維他奶 痴鳩線

蒙牛都有啊

唔怪得佢地個腦壞左

仲有維他奶 痴鳩線

蒙牛都有啊

What the fuck?

屌識佢 cccu pra 真人厚粉btw

我應該係你師姐

都係pra? 我今日grad

我應該係你師姐

係年先啱

我應該係你師姐

可能你識我喎咁
之前loreal 支卸妝水已經係咁
覺得work 咪照版煮碗
唔好唔記得兩個都係loreal group
Pr 分分鐘都係同一班人

咁樣仲有冇錢收?

Btw這麼醜的妞

145 個likes唔知會有幾錢呢

咁樣仲有冇錢收?

Btw這麼醜的妞

depends
如果送幾百蚊嘢 未必會再有錢收
但如果係影張相嗰啲就有你平均like數/2嘅錢
哪來自信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞