幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike

連男人都唔放過

用完睇得出喎 屌

連男人都唔放過

用完睇得出喎 屌

個豬膽鼻想點撚樣
仲要係中學雞 個廣告賣點係咪夠cheap
到底啲pr知唔知咁樣仲趕客
之前啲youtuber都仲可以話少有名氣同識啲化妝
呢啲ig女女似highlight個黑眼圈多過遮黑眼圈
完全倒米

連男人都唔放過

609 likes
有做過 但淨係揀自己鐘意先玩 飲下啤酒去fred perry聽c all star叫人捐錢嗰啲
唔想太過為咗呢啲嘢無咗自己style
見係loreal group嗰啲全部都無apply
但身邊frd有,問佢地知唔知loreal group做咩,佢地全部都話唔理啦有著數就得

但佢地而家做大咗 遲post過一次而家我報親都無反應

個app叫咩名?寫信投訴先

有限時架?

咁通常做promo都會有個period㗎嘛 遲咗佢咪同個brand交代唔到

最近最仆街係話收錢去聽talk同有internship offer
屌佢老母aia嚟嘅

介唔介意講下係乜撚野app
想搞串個party

連男人都唔放過

609 likes

屌真係好柒
有做過 但淨係揀自己鐘意先玩 飲下啤酒去fred perry聽c all star叫人捐錢嗰啲
唔想太過為咗呢啲嘢無咗自己style
見係loreal group嗰啲全部都無apply
但身邊frd有,問佢地知唔知loreal group做咩,佢地全部都話唔理啦有著數就得

但佢地而家做大咗 遲post過一次而家我報親都無反應

個app叫咩名?寫信投訴先

有限時架?

咁通常做promo都會有個period㗎嘛 遲咗佢咪同個brand交代唔到

最近最仆街係話收錢去聽talk同有internship offer
屌佢老母aia嚟嘅

介唔介意講下係乜撚野app
想搞串個party

用龜頭小嘴既名義註冊
之後po上網話肥婆先會用呢d辣殺

對門牙

搵唔到既?
入去搞串個party
屌,我老婆用我d錢真金白銀買,原來養埋呢d人

其實我地女人都好撚嬲
最新例子仲有:Chanel 送一set 27支畀每個乞衣

屌呀??
起鳩曬d group出黎投訴呀
我老婆已經發緊癲

本身諗住買,睇到之後都係算
垃圾pr睇唔睇到?幾多人反感你哋周圍派

屌好撚認同 覺得週街派多d reach到多d人就搞掂?收皮啦垃圾PR 你地派得越多我就越唔撚買 話掂市場仲有咁多選擇

阿媽本身想買呢支,都stop佢叫佢唔好買
真係痴哂線成set咁送做cheap自己個brand

我本身唔用chanel
見d fd幾鍾意又唔捨得買
諗住送畀人做生日禮物
點知佢咁撚樣送出去 即是

連男人都唔放過

609 likes

佢咁7樣搵到607個like ?
KOL呢個名真係越黎越濫
認真答 cd rom

乜撚野公司黎 50like都得?
有無巴打一齊send信投訴間野
真心嬲到仆街

連男人都唔放過

609 likes

依家啲年輕人好易就好多like
唔知點解

連男人都唔放過

609 likes

仆街
KOL呢個名真係越黎越濫
認真答 cd rom

乜撚野公司黎 50like都得?
有無巴打一齊send信投訴間野
真心嬲到仆街

上面有Post Chanel又點少得香港頂級KOL

又有佢份啊屌

連男人都唔放過

609 likes

仆街

淘寶買like?

全部印巴外國followers想點先

又有佢份啊屌

倪太喎!點會無

呢個真係痴線,佢連beauty blogger都唔係點解要送

連男人都唔放過

609 likes

仆街

我認我仆街
咁撚樣搵到6、7個like都畀多佢啦
講事實啫
推上報啦屌

又有佢份啊屌

倪太喎!點會無

邊撚個倪太
畫個心係咪當swatch左?
收左錢都咁懶西

屌 我中學同學

有冇野爆下

佢好人黎 正正常常,畢左業先開始化妝

下?好人?我聽返嚟唔係咁喎

唔係唔爆料啊嘛?
千幾二千個like
得2、3個留言甚至無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞