幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike
根本係啲公司睇中時下年青人貪慕虛榮嘅心態 佢地覺得自己有收免費products又有幫人埋廣告好威威 就算比得一百幾十蚊都lur飯應 啲pr話知你反感 佢地派比五十個人就大概有幾千至萬人睇到個post 就算得一百個人走去買佢已經回到本 抵過比幾百萬落廣告
有人話講明係廣告 但係個問題係個撚個都以為自己有能力賣廣告
我有個中學同學都係成日ig post自己今晚有唔知乜9 VOOV Live 叫人去睇
之後就間唔中賣廣告,純粹拎住舊野自拍一張就完事 都唔知啲PR做乜9

乜真係會有人自稱自己做kol咁撚柒
邊忽key啊睇過 得33個like仲好意思叫自己kol

笑出聲 張張相平均得30 幾個like 叫自己kol
明明係lol

一百幾十likes都有得做廣告

絲打係咪孫志新hall

Yes

Comment
識八字牙

Concealer都唔識串就唔好學人賣廣告啦

好撚樣衰

Comment

黑眼圈依然存在喎
Maybelline有冇諗過啲人會覺得佢枝遮瑕筆唔work?

我笑撚到仆街
香蕉奶?
識八字牙

彈珠台
D女幫呢枝遮暇賣廣告都要用下snow影/磨皮 唔洗遮暇都冇黑眼圈啦
識八字牙

彈珠台

你都識佢?
大把promoter group度有job係 只要你過左2000定3000 follower
出一個product post 就直接袋幾舊水
呀豬呀狗即刻以為自己kol
宜家係咪興八字眉?
之前比人追數嘅冰冰同呢度幾個人都係八字眉
唔識欣賞
識八字牙

彈珠台

你都識佢?

識八字牙

彈珠台

你都識佢?

可以打到枱麻雀 好心佢打左格先po啦屌
識八字牙

彈珠台

你都識佢?

彈珠台v 2.0
嗱,你真金白銀俾錢去買,PR就俾錢倒貼班騎呢怪,仲cheap過搵瘋蝗醬代言
連登仔把口好賤,不過亦好中肯

一百幾十likes都有得做廣告

絲打係咪孫志新hall

Yes

邊層

好撚樣衰

好柒呀痴線
八字牙加對八字眉真係…
我對世事已看不透
識八字牙

彈珠台

你都識佢?

彈珠台v 2.0

佢最自豪嘅就係佢個副彈珠台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞