幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike
屌 真係好cheap囉
乜家下冇其他宣傳手法喇咩
而家連繽紛樂都有搵kol

仲有維他奶 痴鳩線

蒙牛都有啊

What the fuck?

仲有維他奶 痴鳩線

蒙牛都有啊

Dllm 笑到仆街

仲有維他奶 痴鳩線

蒙牛都有啊

遲下紙巾都有kol

仲有維他奶 痴鳩線

蒙牛都有啊

奶都貪
有做過 但淨係揀自己鐘意先玩 飲下啤酒去fred perry聽c all star叫人捐錢嗰啲
唔想太過為咗呢啲嘢無咗自己style
見係loreal group嗰啲全部都無apply
但身邊frd有,問佢地知唔知loreal group做咩,佢地全部都話唔理啦有著數就得

但佢地而家做大咗 遲post過一次而家我報親都無反應

個app叫咩名?寫信投訴先

有限時架?

咁通常做promo都會有個period㗎嘛 遲咗佢咪同個brand交代唔到

最近最仆街係話收錢去聽talk同有internship offer
屌佢老母aia嚟嘅

介唔介意講下係乜撚野app
想搞串個party

我一早咪講咗
同埋佢而家user base大咗咁多 要搞串個場都難咗
乜撚野KOL呀

人起朵你起朵起到個TERMS冇人迫

facebook 有個page 唔記得叫乜鬼kol
話教你做kol 有晒培訓咁
2000 follower 已經會有pr 搵

搵唔到既?
入去搞串個party
屌,我老婆用我d錢真金白銀買,原來養埋呢d人

其實我地女人都好撚嬲
最新例子仲有:Chanel 送一set 27支畀每個乞衣

屌呀??
起鳩曬d group出黎投訴呀
我老婆已經發緊癲

本身諗住買,睇到之後都係算
垃圾pr睇唔睇到?幾多人反感你哋周圍派

屌好撚心痛
自己真金白銀支持chanel

買鳩左兩枝,好撚心痛呀依家!!!!!!
鳩派比啲人做cheap 自己個brand, 呀豬呀狗kol 都有就唔係名牌啦!!!屌佢老味!
一支都算喇,仲要一set佢老味!!!!!!
chanel pr 好心你地唔好再倒米喇!!!!

時下樣正常少少 就可以自稱KOL r着數
http://www.spread-it.today/

恨上位搏出名想做KOL咪登記囉

咩嚟?

依個仲衰

依個仲衰

哇屌你咩

依個仲衰

像素好質下喎 用咩機

依個仲衰

像素好下喎 用咩機

依個仲衰

像素好質下喎 用咩機

千奇唔好咁清

依個仲衰

佢係咪用緊父母10年前時電話影架 勁低清
做乜9

完全唔知佢想點

識既
上面有Post Chanel又點少得香港頂級KOL

屌,以後唔撚買chanel,咁cheap
利申無買過,將來更加唔會買,PR你見唔見到

成個格直線下降到地心
就算買左都唔夠膽攞出街用
同mk妹同lv
你用埋我果份

仲有維他奶 痴鳩線

蒙牛都有啊

蒙牛都賣咁折墮
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/30/232147_7655fbf4f13b14c00c189adc62f60f8c.jpg[/i[/url]

依個仲衰

唔通係自己買返黎扮廣告

又得啫
http://www.spread-it.today/

恨上位搏出名想做KOL咪登記囉

咩嚟?

比班女登記做KOL
average like要過50
之後班pr就whatsapp d女比佢地幫手賣廣告

搵唔到既?
入去搞串個party
屌,我老婆用我d錢真金白銀買,原來養埋呢d人

其實我地女人都好撚嬲
最新例子仲有:Chanel 送一set 27支畀每個乞衣

屌呀??
起鳩曬d group出黎投訴呀
我老婆已經發緊癲

本身諗住買,睇到之後都係算
垃圾pr睇唔睇到?幾多人反感你哋周圍派

屌好撚心痛
自己真金白銀支持chanel

買鳩左兩枝,好撚心痛呀依家!!!!!!
鳩派比啲人做cheap 自己個brand, 呀豬呀狗kol 都有就唔係名牌啦!!!屌佢老味!
一支都算喇,仲要一set佢老味!!!!!!
chanel pr 好心你地唔好再倒米喇!!!!

呢位絲打,你無撚睇錯
係真係每個mk lol 一set Chanel , 27支
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞