幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike
頂 我真金白銀買dw㗎 成千幾蚊一隻 啲pr周圍派比啲不知名嘅所謂kol

當年痴線西出動個陣,dw有搵過佢地添㗎
痴線西想反攻,當時話要每人一隻,dw唔肯
個陣睇佢地對話幾好笑

有冇對話睇返?
冇追開痴線西post

高登del咗唔少post
高質痴線西精華係呢到 https://www.instagram.com/hkbeautyyoutuber_database/

油到反光喎

分別係邊?
但我get錯佢意思?
上面lamchei好正喎
靚仔過啲男仔 唱歌又好聽

Agger 同埋幾鍾意佢而家個女朋友好gfable唔似得上面啲港女 真心覺得好襯

佢之前女朋友sabrina都幾好
頂 我真金白銀買dw㗎 成千幾蚊一隻 啲pr周圍派比啲不知名嘅所謂kol

咁你而家知隻錶幾撚唔值錢啦

搞到我唔想再戴隻dw

算啦
DW呢d下價錶大陸芯

個陣睇佢地對話幾好笑

有冇對話睇返?
冇追開痴線西post

高質痴線西精華係呢到 https://www.instagram.com/hkbeautyyoutuber_database/

哇好高汁呀痴線西
笑死人啦DW
想反攻痴線西

個陣睇佢地對話幾好笑

有冇對話睇返?
冇追開痴線西post

哇好高汁呀痴線西
笑死人啦DW
想反攻痴線西

睇唔到DW post

個陣睇佢地對話幾好笑

有冇對話睇返?
冇追開痴線西post

哇好高汁呀痴線西
笑死人啦DW
想反攻痴線西

痴線西仲有開youtube channel,真係好好笑
https://www.youtube.com/channel/UC3XJfaLAHLqTC34KzGSN0-Q

無話佢唔好
但唱歌好聽就........

無話佢唔好
但唱歌好聽就........

有啲好聽 有啲不好
識eugenia, 不過應該冇人想知佢d 野 我都係第一次睇到佢個肚臍
識eugenia, 不過應該冇人想知佢d 野 我都係第一次睇到佢個肚臍

你個名係我睇到佢肚臍之後嘅樣
人地好辛苦架,唔想同你地嘈,唔知比咩反應你地好啦
Btw, 佢果個post都del左

其實佢冇講錯 呢啲kol背後一定仲有正職 識得啲人係忙到仆街(唔係做kol野而忙

我地去補習去做炒散唔係搵錢嘅得你一個有返工好捱得

即刻覺得自己好廢 唔識經呢味嘢

又要鬥慘
有啲人仲慘
當你返工搵錢個陣
人地都係返緊工囉
你趕pj個陣
人地都趕緊pj喎
你打幾份工好慘?
有啲人打幾份工之餘仲要照顧埋屋企喎
放工仲要做埋家務個啲叫咩?
見阿Stanley 先生經營得個ig咁好
講真呀
忙極咪一個譜
你真忙到灰曬
撚有心機update d social network 咩
你搵人代言 代表你品牌嘅人緊係有返咁上下氣質先引到人買架啦

啲人用完都炒曬車仲要做打手post相宣傳
講野又唔知想點 你仲有意欲買咩

D on9公司係咁嫁啦
我地啲消費者去拎啲sample諗住試下效果就要比人西面
但就一車車咁送貨size比d臭西懵撚kol

點睇有冇遮到黑眼圈

咁你而家知隻錶幾撚唔值錢啦

搞到我唔想再戴隻dw

算啦
DW呢d下價錶大陸芯

DW 外國係香港價5~6折
有d特價平到500都有交易

Comment

我識佢 中學師妹

有啲似亞歷山大老母

Comment

我識佢 中學師妹

有啲似亞歷山大老母

豬西都做到?

油到反光喎

分別係邊?
但我get錯佢意思?

佢算係咁多個入面最靚

鬧醜系列

Rachel女神都有份賣 唔知今次影左有冇多過一百張相先揀到呢張呢

好似上幾代個yputuber小b
亞古獸2.0

Rachel女神都有份賣 唔知今次影左有冇多過一百張相先揀到呢張呢

好似上幾代個yputuber小b
亞古獸2.0

好耐冇聽過呢個名
屌 全部甩皮甩骨 冇個正常

認真 我覺得依個算高質
follow咗佢好耐,佢同條仔d生活post好好笑

呢個高質

巴打對眼是否有事

你地唔好咁mean啦,比起八字牙,摟打八字眉,鬥雞眼,兩三個偽娘呢個算叫正常人吓嘛

你係咪打手呀 高質同正常人你識唔識分呀
驗眼啦

中學師姐

點睇有冇遮到黑眼圈

佢咪用枝野遮著個鏡頭比你睇囉

黑眼圈咪無左囉 係咪?

油到反光喎

分別係邊?
但我get錯佢意思?

佢算係咁多個入面最靚

你確定?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞