幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike
上面個女仔好似youtuber嚟

邊個

Eugenia(?)
我見佢cm講自己去剪片 ig info又有YouTube link

利申無詳細睇 有錯請屌

邊類型youtuber ? sor 我想像唔到

好撚正呀屌

點解個肚臍咁..

訓唔著好不安

靚仔都算 有啲真係柒到出汁

其實佢地堆所謂學界打波男神大部份都好柒 但唔知點解咁多女fans

有個喇沙跳高又幾靚仔

Timlam?

利申 gay

佢眼大大好靚仔

抵佢咁多like

ig?
香港人貪小便宜係人都知啦
但更加抵屌唔係班pr咩
佢唔搞呢啲野點解有班kol狗衝去做
心諗影幾張相打幾句catpion就有禮物收又有錢賺
真係何樂而不為

話比你地呢班pr知
你地愈搞咁多野我愈唔買

有咁嘅demand(恨上位嘅小妹妹)就有咁嘅supply(垃圾pr)
香港人貪小便宜係人都知啦
但更加抵屌唔係班pr咩
佢唔搞呢啲野點解有班kol狗衝去做
心諗影幾張相打幾句catpion就有禮物收又有錢賺
真係何樂而不為

話比你地呢班pr知
你地愈搞咁多野我愈唔買

有咁嘅demand(恨上位嘅小妹妹)就有咁嘅supply(垃圾pr)

送俾靚女(所謂),醜女就要俾錢買
都幾撚犯賤
睇番啲相真係個個賣啲野都一樣

真係好反感 求求奇奇自拍/拍片用一次就叫賣廣告
垃圾HR

近排真係見到好多啊豬啊狗賣廣告
你愈hardsell就愈唔想買嫁啦
畀錢你賺 你都搵班好質數啲嘅女啦

屌嚇撚死

邊個

Eugenia(?)
我見佢cm講自己去剪片 ig info又有YouTube link

利申無詳細睇 有錯請屌

哪來的自信

佢咪之前有份拍「女神話我考第一就。。。」
記得個陣高登仔吹棒得佢好勁 又女神又pure咁

面癱柒頭皮乜鳩都r 成個ig幾乎張張都係廣告 窮撚到維他奶都貪不如去乞食啦
老老實實 唔知維他奶呢啲咁普遍嘅嘢仲sell嚟做乜春 啲PR有無諗過 其實冇人會見到啲post而好想飲維他奶 啲銷量係唔撚會高左

邊個

Eugenia(?)

利申無詳細睇 有錯請屌

哪來的自信

另外一個先係 阿圓呀嘛

乜真係會有人自稱自己做kol咁撚柒
邊忽key啊睇過 得33個like仲好意思叫自己kol

笑出聲 張張相平均得30 幾個like 叫自己kol
明明係lol

買followers

邊個

Eugenia(?)

利申無詳細睇 有錯請屌

哪來的自信

另外一個先係 阿圓呀嘛

依個都有份拍 都有比人吹捧

邊個

Eugenia(?)

利申無詳細睇 有錯請屌

哪來的自信

另外一個先係 阿圓呀嘛

女神話都唔識 好打極有限

呢條女真係柒到不能正視 維他奶同繽紛樂 人唔笑狗都吠 啲嘢食相柒到我鳩影都靚過佢 仲夠膽吹撚到自己foodie/blogger 放埋個email出嚟歡迎合作邀請
真心想問有咩遮瑕好用?近排捱夜爆得幾勁想遮下。利申:男人

近排真係見到好多啊豬啊狗賣廣告
你愈hardsell就愈唔想買嫁啦
畀錢你賺 你都搵班好質數啲嘅女啦

屌嚇撚死

呢張算有心機
before after睇得出分別
其他拎撚住影兩野
都唔知有無搽
唔撚會買 我見有條女平時唔化妝都賣maybelline廣告 零說服力好冇
諗緊個大project,想令到d所謂KOL收皮

https://lihkg.com/thread/180195/page/1?ref=ios

巴打幫手

https://lihkg.com/thread/180195/page/1?ref=ios

巴打幫手

正皮左

巴打幫手

正皮左

屌 我中學同學

有冇野爆下

佢好人黎 正正常常,畢左業先開始化妝

下?好人?我聽返嚟唔係咁喎

唔係唔爆料啊嘛?

咦咦咦

中大建築?

巴打幫手

正皮左

呢啲風氣真係好撚差
罷買有做呢啲on9 野嘅brand
真心想問有咩遮瑕好用?近排捱夜爆得幾勁想遮下。利申:男人

真心答:早d訓
真係要遮就睇下隔離化妝post嘅懶人包有介紹
我就推介bareminerals 嘅bareskin concealer

Sorry off topic左 大家繼續順便推post
乜柒KOL 呢個名真係好難聽
化妝品都算 維他奶我洗撚搵你班人做宣傳呀?
繽紛樂又係 呢啲又唔係咩新牌子新食品 平時都會食架啦 又唔係唔知咩味
食物果啲搵KOL真係倒自己米 好反智

同埋班人喺到R著數真係好柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞