幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike
有無csk_alison 啲料爆
真心覺得佢麻麻

幾時講完KOL又出左個term叫micro influencer
係ig見到有間S字頭公司係咁叫人register收whatsapp睇有邊d campaign可apply...
真心覺得佢麻麻

我都覺得佢麻麻
成日扮pure扮true

無聊睇返佢14年d相 個下巴本來都平平地 依家就變左尖
有興趣一齊睇下

因為美圖秀秀update左

Eh..你有無見過真人先? 同你講佢正到仆街

真人現身了

真心覺得佢麻麻

我都覺得佢麻麻

有興趣一齊睇下

你認真? 我event 見過佢 除左夠高個樣普通到不得了喎

真人好黑喎
真心覺得佢麻麻

我都覺得佢麻麻

有興趣一齊睇下

你認真? 我event 見過佢 除左夠高個樣普通到不得了喎

真人好黑喎

見過佢同條仔
真人黑啲 睇相靚過真人
真心覺得佢麻麻

我都覺得佢麻麻

有興趣一齊睇下

黑到
真心覺得佢麻麻

我都覺得佢麻麻

有興趣一齊睇下

黑到

我未見過真人 但睇相佢較到咁光
真人一定有D野
D like係唔係買架
2千like得幾個comment

真心覺得佢麻麻

我都覺得佢麻麻

有興趣一齊睇下

黑到

我未見過真人 但睇相佢較到咁光
真人一定有D野

見過真人
真人好黑 仲要係黑到好似好污糟個種
真心覺得佢麻麻

我都覺得佢麻麻

有興趣一齊睇下

人唔笑狗都吠

Comment

我識佢 中學師妹

中學師姐

呢條女係咪ig 都摺埋

識佢 真係好貪小便宜,連十蚊都要貪
真心覺得佢麻麻

我都覺得佢麻麻

有興趣一齊睇下

人唔笑狗都吠

無個到字可能啱啲
真心覺得佢麻麻

我都覺得佢麻麻

有興趣一齊睇下

人唔笑狗都吠

無個到字可能啱啲

笑撚死

Comment

我識佢 中學師妹

中學師姐

呢條女係咪ig 都摺埋

識佢 真係好貪小便宜,連十蚊都要貪

唔知幫手賣廣告可以貪幾多蚊呢?

唔係話依家無咩 MK 妹,個個都做哂「韓國妹」咩
之前有個 post 講到 MK 妹已經係瀕臨絕種咁
推一推

人地嬲嬲豬啦
#嬲都不忘幫AE賣廣告💵

條友eq好低 懶係打埋佢好慘點點點果啲野 從來都冇反省過點解會有人反佢
唔係因為妒忌你有product收呀 果幾十蚊幾百蚊我自己都買得起啦 係因為覺得你個account啲廣告好濫三日唔埋兩日就賣廣告 覺得你個人好唔genuine乜都係為左錢而做 你自問有幾多野係你試過真心覺得好用 如果冇錢收都會推介比人 問下自己如果係街見到件product會唔會買
你稱得自己為一個influencer我作為觀眾就有權去judge你post嘅內容 你有得賣廣告有得賺錢都係因為你有一班follower嘅base 你啲客貪喺你ig落廣告有exposure咋唔通貪你靚仔咩 唔好睇到自己高高在上啦
如果你本身啲content係高質嘅偶爾賣下廣告根本就唔會有人屌 我講左啲咩你自己參透下啦

利申 冇follow開 但禁入你個ig碌左兩下已經頂唔順 feel到你個人都幾自戀/自我下

講中哂我想講嘅野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞