幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike
點解會搵佢地, PR姐姐我有多過33個like ,要唔要考慮下我?

屌 我中學同學

有冇野爆下

佢好人黎 正正常常,畢左業先開始化妝

下?好人?我聽返嚟唔係咁喎

唔係唔爆料啊嘛?

我地係咪都係識

屌 我中學同學

有冇野爆下

佢好人黎 正正常常,畢左業先開始化妝

下?好人?我聽返嚟唔係咁喎

唔係唔爆料啊嘛?

我地係咪都係識

係咪有花生食

連男人都唔放過

609 likes

佢咁7樣搵到607個like ?

依家啲年輕人好易就好多like
唔知點解

人地打波打到出晒名
D女女咪一地水

連男人都唔放過

609 likes

唔知點解

人地打波打到出晒名
D女女咪一地水

靚仔都算 有啲真係柒到出汁
而家阿豬阿狗都可以賣廣告架啦,啲女多少少follower就以為自己好撚出名咁
見過有條女得900個follower都學人整business page話自己係public figure

點解呢條女咁樣衰都有咁多followers咁多likes
到底點樣可以有咁多likes
我睇唔透 有冇教學

你有個閪就得架啦

點解呢條女咁樣衰都有咁多followers咁多likes
到底點樣可以有咁多likes
我睇唔透 有冇教學

你有個閪就得架啦

八達通 嘟

全部印巴外國followers想點先

大家快d買
齊齊做public figure

屌識佢 cccu pra 真人厚粉btw

我應該係你師姐

都係pra? 我今日grad

可能你識我喎咁

絲打英文名g字頭?

你係咪c字頭呀?

唔係 不過我可能知你講緊邊個

連男人都唔放過

609 likes

唔知點解

人地打波打到出晒名
D女女咪一地水

靚仔都算 有啲真係柒到出汁

而家啲初中雞真係柒樣都有300幾400like 可能成班柒頭互like係到圍爐取暖
想講最大感受係DW黑金色個隻錶
覺得好靚,打算買
點知為係ig見到勁多人唔洗付出就有
即刻 算,慳返!
btw冇人講?
覺得好靚,打算買
即刻 算,慳返!

屋企有隻都即刻唔想再戴
btw冇人講?

上面有Post Chanel又點少得香港頂級KOL

屌,以後唔撚買chanel,咁cheap
利申無買過,將來更加唔會買,PR你見唔見到
呢支野 唔知我用錯方法定點 出出下街會乾同埋佢個毛頭用耐真係好撚嘔心
覺得好靚,打算買
即刻 算,慳返!

古早咁耐既事 而家送得仲癲過果時
自大_B果陣發現十個有十個都係假分享之後,一個都唔撚信,而家仲痴線到路人買D 非洲follower就免費任用,你地買埋我個份
http://www.spread-it.today/

恨上位搏出名想做KOL咪登記囉

連男人都唔放過

用完睇得出喎 屌

個豬膽鼻想點撚樣
仲要係中學雞 個廣告賣點係咪夠cheap

屌 佢依班所謂既"球星"近排成日賣廣告
剪頭髮又有
就連part time ig account 都要

明明咁撚樣衰

連男人都唔放過

609 likes

仆街

係咪搽左撚落個鼻哥窿到 咁撚細嘅
覺得好靚,打算買
即刻 算,慳返!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞