幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike
憑咩佢地唔洗錢就有幾千蚊成set唇膏
你起碼試曬咁多隻色俾大家睇
就咁拎咗件product影張濕鳩ig相當宣傳咗
根本可能佢冇拆包裝就拎去賣
你咪當好似黃子華講嘅魚蛋論囉
我冇 佢都唔可以有囉

重點佢地好大部分啲follow係買番嚟
你話好似catie個啲youtuber咁多人follow
送一set俾佢試色
我覺得一定有佢宣傳效果
因為係真係好多人follow佢 好多人睇佢

但送俾mk妹一定冇宣傳效果
因為佢啲follow係假嫁屌你
pr唔係唔知
係懶費事煩有咩其他宣傳活動姐
公司批咁多錢出嚟做宣傳
咪是但派俾mk妹當做完宣傳囉
你派ok 請派俾有質素嘅人
唔係買follow嘅mk妹

公平啲講 chanel果set唇膏邊有周街送 佢地好似揀過人 果幾個都係比較多人識嘅先會送
但係其他產品我都冇眼睇 最少搵啲識打扮嘅女仔啦...妝都唔化咁嚟出post...

乜真係會有人自稱自己做kol咁撚柒
邊忽key啊睇過 得33個like仲好意思叫自己kol

繽紛樂都要r,痴撚左線

R 12個月Spotify
個撚個都KOL 爆牙都做到
Maybeline要求高小小得唔得
好多好岩巉嘅人

笑死集中營 質素真係唔多掂喎

佢個樣

我成日諗呢條女點解影親相都要擘大口
原來佢合埋口塊面肥過西

佢係呢張相樣衰姐,見佢其他相幾ok

此言差矣
你睇下佢比人tag 既相先講

呢條女
想講最大感受係DW黑金色個隻錶
覺得好靚,打算買
點知為係ig見到勁多人唔洗付出就有
即刻 算,慳返!

DW 就咪買啦

諗返起有朋友同x.cys同一班上堂,聽到佢同人曬命話dw會pm佢有免費錶收

xcys其實唔係真係咁女神 同埋成日cap連登周圍po

利申有留意有follow

睇相都唔女神

睇相都唔女神

我幾鐘意一個叫gigilauxx

送俾咩人咪代表個牌子咩質素

有冇巴絲知道咩牌子係唔會咁立亂送啲產品俾人?

CDP?
過60 like 可以join個campaign
一個post收like數除2
其實幾好pay

差啲join
可以扮下blogger又錢賺下
但最後過唔到自己個關

即係上面班人大部分得幾十蚊收

無錯
但係影張相有product又有幾十蚊收

My favorite by terry
依家連tom ford都要送俾啲垃圾啦

TF貼埋酒店大床添呀
La mer都有送
Cle de peau冇

TF貼埋酒店大床添呀
La mer都有送
Cle de peau冇

cdp好似有送過俾jade定唔知邊個
tf真係搞cheap自己 我唔會喺香港買

點解我咁努力番工搵錢做野,個天會見唔到,唔請我食Kinder獎勵下我啦

我諗應該我冇係ig post相所以個天見唔到,黎緊要密密post相等個天睇到我有幾辛苦先

如果唔係 #想食就有自己買啦
#我都祈禱你會中獎啦
突顯枝concealer垃圾

點解我咁努力番工搵錢做野,個天會見唔到,唔請我食Kinder獎勵下我啦

我諗應該我冇係ig post相所以個天見唔到,黎緊要密密post相等個天睇到我有幾辛苦先

如果唔係 #想食就有自己買啦
#我都祈禱你會中獎啦

onL9成包野調轉左都唔知
洗唔洗post得咁hea
又係維他
又係維他

Chill乜春

佢幫遮牙筆賣廣告好過啦
又係維他

Chill乜春

究竟知唔知chill點解
又係維他

Chill乜春

究竟知唔知chill點解

飲野飲到好chill
叫Instagram beggar就差唔多
kol = key opinion leader喎
佢地嘅opinion就係r sponsor?

個宣傳有反效果之餘仲做cheap晒個牌子
垃撚圾pr

屌 我中學同學

觀塘區某女校
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞