幫maybeline遮瑕筆喺ig賣廣告班女

949 回覆
344 Like 23 Dislike

呢個都好唔掂

條眉真係狗也不屌

啲陰真係狗也不屌
開頭都有登記到 佢啲requirement 其實唔難。。
不過啲廣告真係好柒 好假 講好埋要你做咩內容嘅圖同字好hardsell
一個都無做過

我都係 但真係做唔落手 唔想污染自己ig又違背自己 不斷收到佢地啲message

我都係 我先唔想自己ig有啲咁嘅嘢

佢啲朋友走晒出嚟 睇嚟佢人氣好高

點都唔會係靚女 但佢合埋個口一定好樣好多

至弊人地好proud of佢棚牙 張張相都谷行個嘴

係咪有人讚過佢棚牙可愛呀?

一撚定係

你地係邊個

你又係邊個

拿 我其實唔識八字牙嘅
pr係咪on9?
搵人宣傳係寧缺勿濫
你咁sell法 我覺得好撚假 or even 無撚用個product
我而家係直頭抗拒呢個產品

我寧願你搵某一個youtuber扮真心sell比我
屌 無腦架
完全呃唔撚到我買 而家

利申:皮膚白 用唔到maybelline 色號好黃好黑
就算最白果隻都好 同埋l'oreal可恥
韓國遮瑕膏又平又滋潤 maybelline收皮

開架嘅話洗撚買lo記啲野咩
大把日系開架好用過佢
Canmake完勝may記啦

一撚定係

你地係邊個

你又係邊個

拿 我其實唔識八字牙嘅

純粹因為佢柒?
係D PR 貪平姐
IG FB搵人sell 野都唔係今日既事

應該係 除非唔係

一撚定係

你地係邊個

你又係邊個

呢個都好唔掂

佢好似同八字牙同中學 佢地好多common friend

一撚定係

你地係邊個

你又係邊個

你地似同八字牙好frd子咁

呢個都好唔掂

唔係掛 個間中學明明好多靚女

呢個都好唔掂

唔係掛 個間中學明明好多靚女

例如呢

Comment

我識佢 中學師妹

中學師姐
Maybelline垃圾牌子
買韓國彩妝 innisfree 個啲好過啦

其實佢搵瘋蝗醬做代言之後都唔再買
代替品有好多
好耐之前見好多youtuber話maybelline枝遮瑕好用,個陣香港仲未有得買,所以我搵代購買左,用左一次就冇再用,完全遮唔到我個黑眼圈
前排見我個fd遮黑眼圈遮到白左一撻,佢話係用maybelline枝遮瑕,佢話唔見我有遮到白左一撻,之後我就介紹佢用,我依加用緊個隻遮瑕膏,maybelline bye bye

其實佢搵瘋蝗醬做代言之後都唔再買
代替品有好多

你唔講都唔醒起添 罪加一等
仲要啲產品設計好撚肉酸 尤其係mascara 樽身肥過肥蛆 齋講外型都可以唔駛考慮

呢個都好唔掂

條眉真係狗也不屌

啲陰真係狗也不屌

佢好似李秉憲

呢個都好唔掂

條眉真係狗也不屌

啲陰真係狗也不屌

佢好似李秉憲

又真係幾似男人
支野上年買過 我覺得幾好用喎 不過個時有7折先買 正價唔會買 有其他選擇
唔係特別遮到 我貪佢唔乾易推先繼續用
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/0
呢個都好唔掂

條眉真係狗也不屌

啲陰真係狗也不屌

佢好似李秉憲

又真係幾似男人

不過佢起碼黑眼圈無咁明顯 都有返少少誠意 唔似得上面個啲

Comment

點解佢個額頭咁黃
收錢賣廣告有咩問題
收錢賣廣告有咩問題

雖然班女係柒左啲

Comment

我識佢 中學師妹

有啲似亞歷山大老母

豬西都做到?

睇到佢總覺得似多P輪住準備顏射咁

想象力豐富
你咁講又覺得有d似

Comment

我識佢 中學師妹

有啲似亞歷山大老母

豬西都做到?

睇到佢總覺得似多P輪住準備顏射咁

想象力豐富
你咁講又覺得有d似

成面都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞