[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
哇,二手都仲咁貴
300應該係d鋪頭正價姐 真係二手點會賣咁貴
同埋想問下而家ps4 patch, 最好係咪都係pes universe? 上季用wehk, 玩ML嗰陣時啲人亂晒
Pes universe好難搵最update既免費版download
同埋唔明ML d人亂曬姐係點
上季Wehk個patch會令到玩ml有啲假名經典人喺free agent度,就算開save嗰陣已經熄咗classic player
呢度搵到v3 version, 不過今季仲未買隻碟,未入patch, 唔知正唔正

有冇裝過經典人patch
Anyway 假經典人出現係free agent到係個edit save問題
可以係開檔前調返曬d假經典人入經典隊到
最新既pes universe係會好過WEHK
WEHK整完德甲之後都已經開始停手冇更新
不過都係上一季2019嘅問題

啱啱買咗隻二手,聽日開波入Pes Universe 玩
PES Universe 係咪已經出咗classic v2?
未搵到link pes universe d免費download link唔易搵
我上面share左v3出來,利申未install
佢應該係要有埋經典球員既版本
Oh
打到今日終於抽到丙朗
我搵到classic v1版本
Link?有邊幾隊經典隊
命運巴請問係咪update左? 個sider用唔到既?
冇開game玩唔知 不過逢星期4維護 只要有更新過exe版本都會令sider失效
要上evoweb forum等人更新
岩岩上twitter睇到 原來下星期會出dlc3.0
但唔明點解今日維護會更新個exe而唔係留係下星期
而個維護更新都係d小問題 應該冇郁過個gameplay
直接等下星期dlc個更新算啦
相隔咁短時間 未必有人會update個sider淨係for今日個小更新
姐係今個禮拜冇得打機
岩岩上evoweb望過下
整sider果條友好似前排話要休息連post都關埋
佢唔整update就可能冇人識整
好麻煩 要轉返舊果隻cpk方法入mod
隻game又唔爭氣 已經愈黎愈少人擺時間落去整mod
整mod同隻game好唔好玩係成正比
隻game唔夠吸引 過一段時間d人都冇咁多心機keep住update d野
難左入mod又會搞到冇曬心機玩隻game 惡果無限loop
搞唔撚掂 之前已經轉左去玩fifa頂住先 依加準備長期轉去fifa

題外話 大家不妨down返隻demo玩 對比下正式版
最近有外國youtuber down返demo黎玩 拍左段片講下感受 都值得睇下
https://www.youtube.com/watch?v=R2FBhffN8I8
不過pc版好似要del左正式版先可以down返demo黎玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞