[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Haaland都有啦
衰在冇真樣 唔知之後dlc會唔會加
巴打唔該你,L2防守嗰陣截波好好用,原來有啲咁嘅隱藏制

想問下仲有冇咩隱藏野?

屌pes,我玩晒佢全部training拎金牌,都冇教咁啲嘢
L2係唔係即係蟹步?
L2叫Manual control 一般用係傳波/射波到
L2+傳波或者射波制就會變手動傳波或者射波
防守果陣禁L2好似會稍為慢落黎寒住對手 但我又唔會完全話係蟹步果隻
另外平時帶波果陣禁埋L2去做一D小範圍既轉向好似都會順D有效D
我覺得L2係有作用 但個效果有少少係心理作用
因為隻game入面對於L2既介紹主要係講將射波傳波轉做手動
平時防守嗰陣撳實X制,只會同電腦鬥身位。不過係永遠唔會搶到,同埋永遠會輸身位,就算搶到波都會吹你犯規。

而家用L2係會鬥身位嘅時候出腳搶波
而家45幾
日日都唔同
佢成日配啲高我二三百既好難打
次次我入一球佢又出返啲白痴野輸波
好似要keep住對面高分過你咁
反而唔用myclub隊仲高
好似6字頭都試過
期待佢有
用曼簽佢返黎
有喎
挪威國家隊嗰個唔係咩
我知有呢個球員 但假樣wor
而家有無patch係有真樣伊巴用?岩岩裝左個Evoweb patch 3.5都係無
evo web patch好似係上年年尾出
佢連個edit save都未有冬季陣容添 更加唔會有伊巴
等官方更新吧啦
唔算假樣啦
應該有既
myclub有幾張卡比佢炒貴哂
大家近排有冇試過用經典球隊?
尋晚再開試下玩 變哂d唔識既人
細哨果d全部冇哂
有冇師兄知可以點解決?
Er 佢只係整左白人膚色金頭髮
唔通普巴佢就咁整個黑人樣 彩色頭你就話唔算假樣咩
個edit save已經唔同左
唔知 我都係dl最latest version 😣
咩patchupdate過可能都會冇左 要自己入多次經典人
隻lala 應該可用到 5月
今日打咗場PVP入咗對面11球打電腦都無咁多
對面五百幾Rank
你高佢好多?
9百幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞