[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

要逐個㩒
愈改愈衰
傾續約我覺得好左
學到野
去揀人嗰版面㩒r1定r2會睇到佢寫“最後一個賽季“
Load save load 到佢自由身/青年軍
感情完全唔知點解啲正選會跌
好似代表最後一年約咁解
唔一定,可能佢只係完約冇再續
Coinami 食屎啦
500個coins已收皮
唔洗,龍門呢個位根本冇用,電腦腳腳掛網出乜龍都一樣
Myclub/隻 game 真係得咁少人玩
想踢番幾場 Online Challenge Cup 拎啲 GP 啫,半個鐘都搵唔到人
本身隻game係少人玩 加上2020年都黎
有一批人棄左game啦
個myclub又唔襟玩
myclub見好多人已經齊晒腳
只係將隊波變得更屈
啲人係成隊傳奇隊咁抽返黎
佢每個星期都出精選球員 好難唔屈唔齊腳囉

俄仔有對孖仔,實力差唔多,一個左腳一個右腳
係好誇張 成隊齊哂 我真係唔明D黑波人要用幾多錢抽齊
唔洗課架...

我買數位傳奇版,首日開始玩,金幣來自傳奇版+解成就+定期慶祝活動+每日登入+補償+Machday獎勵。
金幣全抽精選,間中都有活動可拎到黑波,另外都會抽25000GP,至今都大約抽咗60-70隻黑波。

0課
Yesk社自取滅亡 搞到個myclub唔襟玩
咁下集真係買傳奇版好D
傳奇版唔係重點 佢都唔係送COINS為主
你有玩今集 下集一開頭都會送d獎勵比你容易d起手
學位巴打話 平時登入/開頭解成就/參加活動等等 coins其實已經送唔少
再加上有時k社做錯野都會送coins
其實唔襟玩係因為你可以乜都唔洗點做 得閒抽下精選
不知不覺都已經全黑波 冇慢慢經營既感覺
利申普通版0課金 頭2個星期求其online抽下精選已經大半隊黑波
同人對戰都已經周街黑波 已經唔想玩落去 佢搞到黑波一d都唔稀有 抽到都唔覺有成功感
亦唔洗課金都組到黑波隊 我反而會笑鳩d人點解要課金
另外想問問咁多位巴打你地打winning時部機嘈唔嘈
我pro機打winning full load行盡風扇 其他game無事
0課
已齊黑波隊
但傳奇真係少
得兩件
普通版玩家
應該係正常,今代食盡CPU、顯示卡
冬天可以當暖爐,夏天就PK了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞