[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有得用 好似要係隊伍名單到選 要成隊用 無得轉人
要玩文字遊戲睇真d個介紹
波衫要2月先有 成個陣容要一齊用冇得拆開
唔怪得$39就有
當冇睇過算啦
但無限合約 應該比你打md用
一場波中幾十次柱輸撚埋
14射8中零入球
更新完之後個gameplay根本係大倒退

中場唔防守,前場唔走位,電腦無限開掛70速0體力跑贏95速爆態查奧爾

以往對利記60分鐘之後佢冇體力就可以打反擊,依家佢兩隻閘一場跑足90分鐘上落到0體力仲係快過查奧爾,落後幾個身位追上黎飛產55波咁冇犯規,轉個頭你搶電腦個波明明中波之後再掂到腳就吹犯規,無限犯規之後電腦幫你放棄防守自動失波,點撚玩你老母都未撚見過咁撚無恥
加油
上網睇, 連online個Matchday mode都取消咗送coins做獎勵, 俾人屌話佢又迫人課金

綠帽巴點解可以堅持到咁耐都唔棄game嘅 我已經諗緊有邊到收二手
6星電腦?
五星咋

以前55波有時都撞得贏電腦,依家100%輸仲要硬直
我純粹打ml,隻game真係閪到仆街
前排black friday好似已經做過半價
無論課唔課金都好 去到依加myclub基本上都已經齊左腳一段長時間
佢唔送coins都冇乜影響 佢應該想趁隻game收皮再賺埋最後果少少
未,pes smoke算幾懶人包,等下啦
加油
好撚認同
對面前鋒係你後衛後面起跑爆過後衛再拎波再射
中間仲係連拉都拉唔到
一係就一轉身跑走
再唔係就人哋鳩射都入
我就點射都唔入,中八次柱呀一場
點解我同你地唔一樣更新前一季場均失一至兩球 最多試過失4球 電腦轉身就射完全冇得擋

更新左之後好多時都能夠唔失波完場 平均就0至1球 成個感覺電腦啲射波係冇咁預定會入咁

由上集電腦射親都死角 到今集更新前就7成機會入 依家更新完我會覺得係4至5成?我覺得好咗喎

利申超級球星 但無限金錢
佢可能每個人都唔同掛
好似抽卡咁唔中就唔中
而家係做唔到個平衡出黎
不過我欣賞佢matchday 可以用原隊
祖記真係屈住巴塞黎踢
連我都贏到
但用阿仙奴就俾人打返轉頭
因為阿仙奴現實太廢,佢似係想你識隊波先用個隊
https://www.youtube.com/watch?v=-TL0KQMvEPE
唔怪得DLC加左幾個馬略卡球員既真樣
有日本仔係隊入面就即刻搵人合作
日本仔個民族主義自負心都唔係今日先知
不過Hongkonger都唔差
依家Machday獎勵無咗金幣,全部都係4星球探
比賽嘅延遲又比排名賽高
我搵唔到有咩原因要打Machday
和波輸波會斷連勝,仲會輸埋每週積分
我乖乖打流暢排名賽好過繼續衝連勝 升Rank
pes ml會唔會好似fifa咁一堆劇本波中鉛ai弱智化果d
玩fifa玩到好燥垃圾game霸撚住個授權整到屎咁
似溜冰多過踢波 剩係屈花式唔講組織
我乜都唔知
我只係知俾ai搞死自己就最多
其他被入球個欄永遠最高
差唔多
講劇本 ml世界第一
Fifa唔算得d咩 而且fifa本身易過pes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞