[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
反正都係開新save 你學上面位巴打咁將d經典人分配去d廢隊或者自由球員到仲好啦
上集myclub好似出過真樣中田英壽
再1,2年之前果個一直都係係經典隊入面 假名假樣
a cole今集仲有
愈改愈奇怪
下年轉返fifa算
Ps store pes 20 原價$195
仲平過做特價咁奇?

之前原價仲做緊$400

入唔入手好
我仲即刻入去啲球隊睇有冬季轉會update未
點知係乜都冇分別
出左game差唔多半年喇wor
2舊水係咁上下啦
有更新呀
尋晚我先開左黎
今晚再睇睇先
曼聯都有?
要自行apply live update
一入games佢咪彈左更新球會同國家隊陣容既
入到設定你再更新多次就有
曼聯有呀因為我都係開曼聯
而家禁區槍波都十二碼
中波先都會比人吹罰
已經唔知自己玩緊遊戲定係遊戲玩緊自己
原本仲係二比二
咁樣搶一下波就十二碼
跟住就完場痴撚線
下年等到半價先買算
my club金幣pool無底深潭黎
球員會重複中
想要個pirlo都咁難
對人12碼九成唔入
命運巴知唔知係咪最後一次大更
係就開新save copy班legend
唔想下次更新又要再開新save
不過我記得上年最後一次更新佢好似係有講明
一定唔係 佢今集拎左個2020歐國盃版權 後面點都最少仲有一個DLC要出
不過都冇咩期望 2016果次歐國盃都只係就咁整多個杯賽mode
仲要直接由分組賽打起 只係多一個決賽球場 根本冇咩氣氛
佢個myclub整好d咪可以好似fifa咁玩世界杯ut
嗰陣世界盃ut幾正
唉 算吧啦
如果係fifa整 直情可以好似以往世界杯咁出多一隻game
有齊最新陣容 update下d人樣
音樂,界面,比分牌同廣告牌果d全部轉曬世界杯風格 咁先係架嘛
啊屌唔記得2016歐國盃果次k社仲要連國家隊陣容都唔更新 hea撚到仆街
比完錢拎版權又唔做好佢 浪費曬d錢
佢d聯賽攞完版權都應該整買scoreboard啦
真係好on9
依家玩緊隻game全部嘢都係mod整嘅
當初仲吹到拎左n個果d歐洲細聯賽 d球員假樣都算
屌佢有logo波衫真名就當有版權 咁就完
好在玩pc可以裝mod 如果玩慣mod再玩返原版 原版d界面其實好撚柒好撚hea
Fifa 20一出都屌到仆街
依家都慢慢執返正
人樣都update幾多
屌但pes 都仲係hi 下就foul
Gameplay 都搞唔撚掂
人樣又要自己揾
仲要奶共搞鳩奧燒
我下年都係唔買pes 了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞