[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
要裝解鎖PATCH 上一頁有LINK
咪PS4平時匯入咁入d file
原來有update legend?

試下先
主要係ml既劇本有加成 你offline玩友誼賽 6星都唔覺電腦好屈
去到ml就明顯唔同lv 仲要影響埋自己隊果下先衰
有時係幾明顯下
不過呢集6星都唔太難玩 好過19
我幾欣賞d失誤,自己or cpu
我欣賞你
打機姐。

開心就好
呢句無敵
其實除左啲犯規判罰比較on9 玩落係唔錯
預言:未來某一集 隻game會用真實既判罰系統作為賣點
到時要謝主隆恩 原來一隻足球game整到個正確既判罰系統都可以特登拎出黎講
https://www.youtube.com/watch?v=QfHHXF6qjjA
btw呢段片講得幾好 以現時既碰撞系統結合判罰系統 落剷完全係超高風險超低回報 1分15=完美例子 中波先都吹
呢集真係少左落剷 之前有集18定咩剷得好爽 好清脆
以前玩winning好爽 好鍾意落剷 高風險但會有相對既回報
唔知幾時開始已經玩到完全唔敢落剷 甚至都忘記左有落剷呢樣野
因為隻game多數都係懲罰你
咪係囉, 明明高空波, 我搶到波, 係我搶到波呀, 就係我點到個波個刻, 對面條友衝埋黎, 撞甩咗我個波, 咁都算, 居然吹犯規, 重要係吹我
幾似現實
未轉系統個陣係最爽
幾日無玩 啱啱打咗場PVP
更新咗之後個gameplay又唔同咗
有無人分享吓感受
話唔同左 咁你講先啦
整體速度&動作慢咗
一腳傳球準咗 可以連續一腳傳球
電腦後場組織好咗

希望唔係我有幻覺
仲有,射罰球個力度調整咗?比之前要再大力D?
之前2X碼同樣嘅力度,唔會撞人牆,啱啱射2次都中人牆
你會唔防守較左睇邊?
其實pes 今集手感真係唔錯
何謂手感
係咪淨係講緊遊戲速度 比賽節奏 傳波射波有冇feel果d
但就唔計個on9判罰系統,ml劇本呢d因素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞