[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
屌 真係點抽都抽唔中美斯
命運巴有冇方法拎到DLC3.0既新樣出黎?[url][/url]
點解要特登拎D新樣出黎 有咩用
因為用梗SMOKE PATCH, 雖然佢FIX到DLC3.0玩到, 但新果D人樣全部都冇
咁佢係咪直情冇裝到dlc3.0落去咋
咁你有冇甘美奧球場 曼聯祖記主場有冇外景view
佢可能臨急臨忙fix左先遲下先補返 但我想自己更新左d新樣先
http://www.mediafire.com/file/fvq5bjv6bku52s0/DLC_3.0_FACES.rar/file
dlc3.0既人樣係曬到
btw k社依加已經兩頭唔到岸 淨係識整人樣打飛機
其實好多人都已經睇到厭 冇咩興趣
你仲要整出黎既人又唔係多又唔係重要果堆
阿仙奴,米蘭雙雄合作左幾年都未scan齊 合作黎托咩
掛住整人樣 又唔整好d個gameplay
Gameplay 冇變過?
玩左1,2場 我諗改就有改過既 但我又講唔出佢改左d咩
純粹係玩落去個感覺同以前有少少唔同囉
不過都可能係因為我有一段時間去左玩fifa冇玩pes有關
我覺得pes gameplay最大問題都係ml劇本呢樣野唔解決 做乜都係假
下年想問可唔可以繼承球員?
冇 最多係因為你有玩過2020 2021起手送多少少野比你
哦 以為好似手機咁 普卡可傳
myclub已經好易抽中勁野 唔洗繼承
依加既myclub已經唔平衡冇咩樂趣
出game1,2個星期已經大把人唔洗課金都成隊黑波金波
之後每星期出既活動都係一式一樣 不如就咁玩division算啦
我一隻想要都冇 次次有美斯都課金抽 到而家都未中過

25000抽未見過黑波

好撚邪 玩左2個月課左500都係得咁
我想問吓,我玩ps4,用緊pes universe v3 patch

如果而家更新dlc3.0, 會唔會有影響?
唔會
其實淨係抽精選咋嘛 傻既先抽25000
老老柒柒 你個陣都算係咁啦 只係抽唔中岩心水既球員姐
你唔覺好易玩既咩下年試下唔課金 一樣都係唔難
太愛巴 次次出疤人都抽 上兩隻傳奇都抽
睇你個名username都知
如果出返2017果堆巴塞legend 抽到你破產都似
冇法
今年25000抽比上年難抽中黑波
上年我平均抽3次有1粒黑波
今年抽10次先有1粒黑波
(非正式統計)
25000都可以抽嘅
GP其實只需要留D for續約,其他多出一係一律拎去抽25000,一係就去拍賣球探,如果唔係基本上無其他用途。
因為我唔玩拍賣,所以我都係一律拎去抽25000
唔該
笑左 冇跟一排 原來依加有得課金買曬myclub成隊波既球員
https://twitter.com/officialpes/status/1202648865587023873
呢d時候仲為左賺果少少錢不惜揸乾盡個myclub
https://www.youtube.com/watch?v=vUiIhIi4iFA
更新之後既gameplay review
感覺上仲好過10月果個所謂既gameplay patch
行返近少少demo條路線 多返d隨機性
ai唔再似磁石咁完美防守 skill過人容易返d
之前係ai好多時都好似識讀玩家既指令
好多時都唔受fake skill move/假射假傳都冇乜用 玩家打ai係好難過人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞