[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
堅定流...成日畀人炒蛋仲要6,7粒?
想問下球員幾多歲先會退休
隻美斯踢到36歲都無諗住退
隨機 早至30歲就退休又見過 遲至40歲以後先退休都見過
無得出場
Overall又跌得差唔多就大機會退

想問吓玩ml點解會出現假勁人,應該點處理

申利: ps4, 同裝咗wehk個patch
我都有 不過好似其他隊冇簽 利申玩左一季進度
呢堆係假經典人 應該係本身個edit save就已經放曬呢堆人係自由球員到
一係你就ml開檔之前係個edit save入面由自由球員果到放返曬呢堆人入經典隊 一係就逐個edit返做好低既能力值當冇事發生
感謝命運巴不過見其他隊都無簽就由去算
steam 67折
係咩玩法
出左無耐
PC 多唔多人玩?
唔打折邊有人買
其實都出左差唔多2個月 隻game都已經見底
pc online唔多人玩 應該話本來隻game就唔多人玩
所謂早買早享受 遲買平兩舊
過埋冬季轉會會仲平
依加d足球game玩1,2個月就見底
冬季轉會之後都係貪佢個轉會更新先玩下
以前玩足球game斷斷續續玩成年都ok
唔知係咪人大左 好快就厭
想問隻game有冇類似proclub嘅Mode?
有得一人控一個球員組隊玩 但係用現實既球員去玩
並唔係pro club自創人有得升能力
同埋多數都唔夠人去組隊玩 11v11完全唔洗期望
另外有個3v3 mode 比較易齊腳
Thanks
你地射波較assisted 定 advance
advance射地波個菇要拉後好唔慣
利申今年fifa轉過嚟
3V3都幾得意
扣合約 但唔扣體力
賽後GP多過1V1 但無球員經驗
可以怒屌D豬隊員 當係發洩
11月頭 STEAM已經-33%賣
如果你主場可以較天氣
草幾長之類
Advance係pes獨有 唔慣係正常
其實應該學fifa整個半輔助射門
比多d自由度但又唔係完全手動 一樣會睇能力值
手動同advance練到熟果陣會無視左個能力值
依加pes得手動同輔助之分
輔助仲要係交曬比個系統決定 有時都唔係我想射果個方向
同埋佢個射門描準fix死咗
當我攻右邊
我喺禁區右側射近柱波
Fifa就係描右上因爲個球員面向右上
但pes就係描右下先當係射龍門右邊
【PES 2020 ER金球賽 第2季】

網上預先報名 : 即日起至11月14日 (額滿即止)
參加人數 : 最多32人
時間 : 11月16日 (星期六)
地點 : 香港銅鑼灣加路連山道88號南華會高座10樓電競訓練中心

冠軍獎品 : PSN Store (價值 $200)
亞軍獎品 : PSN Store (價值 $80)
報名行政費: $20 (比賽當日報到登記時繳交)
比賽詳情 : shorturl.at/nyzFX
落雨落雪既勝率真係25%都冇

啲人跑得勁慢,對波既判斷全錯,仲要係咁仆街

啲人連控波都好似唔識控咁,全部野慢幾拍

帶波推波永遠個波好似踢唔郁咁痴死隻腳

問題係電腦係完全冇影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞