[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
重玩緊 PES 2019 用 smoke patch 19.0.3
但發現有個別國家隊居然冇國歌 重要係意大利都冇 \/
打 Master League / 友誼賽都冇, 有冇人遇到同樣問題
原版不嬲都唔齊架啦咪又係裝patch解決
好似更新左3.0無朗尼
國歌都唔齊唔撚係化 話晒都意大利喎
真係冇
是但啦 通常玩果陣都係頭幾次先會聽 之後就會飛左佢
同埋原版既國歌素質都好差下 好細聲冇咩氣氛
裝patch果d高質到好似聽現場咁
屌 google 咗 原來國歌都會有 patch
PES 真係可以咁痴撚線
不過spoony pizza都係偏向狂撐隻game多, 睇耐咗有時唔知係咪玩緊同一隻game
想問下我見佢官方ig話更新左classic kits
但入到game點解見唔到有既
係 最近幾集pes 集集都話best football game ever
雖然我都好欣賞佢對pes好撚有熱誠 但有時佢真係盲撐到仆街
見過佢玩fifa 傳幾腳波就話冇feel唔好玩 同pes冇得比
不過今次個更新我玩多幾場之後都覺得係有進步 似返demo少少
有返少少demo果種隨機性 ai人性化返少少
防守冇咁咁多cheating跟到曬玩家既指令
進攻多返d變化 多返d遠射 美中不足都係判罰完全冇改善
我覺得佢今次拍片講既point都算中肯 講野冇咁大口氣
之前10月個gameplay patch佢吹到上天 仲係標題打句 rip fifa
係咪話myclub課金買曬成隊波+送埋classic kit?
吓 我屌佢咩konami
上網搵kit ptch算
好似更新完好啲
之前太多自膠球員
Btw我打咗三個月先有c朗
你地講抽25000係咪講緊box set?
裝咗真係好正聽到保方唱國歌
係 25000GP 一抽就出3個球員
整patch果條友應該都係上網搵片cut段國歌出黎
不過全部都好清 好似聽現場咁
k社原版劣質到
屌你老母漢丹諾域
係唔係0/300個種?
最近成日俾人傳地波入小禁區跟住射波
成班等睇戲咁
有咩方法可以唔會咁?
方法就係叫K社下集整好d ai 唔好咁弱智囉
各位唔好意思 My Club季中轉會會加返轉會球員
但原來有既球員係會出多個定更新數值 謝謝
唔係好明你講咩 咩叫出多個 你本身已經有就有 仲點會變多個比你
更新數值你係指球員能力值?隻game不嬲唔更新
漢丹諾域:唔關我事,你把握力差
我表達得1999 唔好意思
好似本田圭佑咁 佢最近轉左去荷甲維迪斯但my club入面仲係墨爾本勝利
好似美斯咁都出左好多個版本比人用my club coins抽
美斯多版本係因為myclub果個精選球員
每一個星期都會有d表現好既球員做精選球員(或者係K社自己決定)
精選球員d能力值全部buff到好誇張咁比你抽
咁美斯出現過係精選幾次 咁自然就有幾個版本既美斯
純粹係佢個特色
轉會之後先新增既球員 myclub之後都會有機會推出比人抽
未中過美斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞