[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
佢pvp其實話搵返差唔多實力既但永遠搵唔到
跟住就鳩配俾你
我好想知點解用4千3戰嘅球隊
踢20場sim 對電腦 都可以贏唔多過3場
講緊嘅係對千5 2千5嘅電腦都贏唔到
Sim好似主要睇球隊精神 實力唔係重點
何況你用勁人咪浪費曬d合約
我以前都係用成堆白波照踢sim 但都冇必勝把握 覺得多數睇運
我精神都96但係一球都入唔撚到
學你話齋唔浪費合約了
試下砌到99囉
不過我覺得sim呢樣野都係冇必勝或者7,8成既把握
我以前玩人sim係因為想掛機賺錢同埋清下d垃圾球員
依家唔再sim了
個acc借朋友
本身唔識玩足球game 自己踢20場又係贏得嗰1-2場
總係覺得好難控制
Sim一定配番同星嘅電腦球隊畀你
你5星球隊點配到1、2星球隊...?
真心 我次次用4300戰去配對 佢都係畀啲1500-3500我
因為同時等緊配對嘅人唔多
所以如果你想追求雙方Rank接近D,就要較低個連線質素要求,咁樣就可以配到更遠嘅玩家,咁就更易連到差唔多Rank嘅玩家
你講緊「人打電腦」定「電腦打電腦(sim)」?

Sim嘅話點會...你影張相黎看看...
電腦打電腦
worldwide clubs tour
原來係手機版
Sor 我講嘅係主機/PC版
乜唔係一直都手機版咩
爭英格蘭聯賽d杯就齊ml球會杯
想問ml國家隊,係咪得國際杯打?
無哂亞洲杯,歐國果堆?
從來都係主機/PC
不過都歡迎PES愛好者一齊討論
去錯台,遊戲台講家用機
有次壞完檔案之後我就沒左談判前兩頁,一搞續約就直接彈驚,有沒人幫到我
但係會lag到仆街?
又唔會超lag 係有延遲
官方設定:有延遲就會相應降低gameplay速度,從而減少延遲嘅影響,你就當係雙方嘅遊戲速度調成-1
而家係咪死左ser?
我發現係有兩個Haaland (一個叫Haland,一個叫Haaland),身高同年齡係一樣的,應該同一個人,一個係真樣,一個係假樣,數值有唔同,真樣個個rating係77。一個係挪威國家隊,另一個係薩爾斯堡 (未Update轉會)
維護
pc定ps4版
feature好無誠意
vvd, haaland都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞