[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
好過fifa課極都得d垃圾既
Pes啲傳奇球員set得咁廢咪算良心囉唔逼你課金
其實咁先好,唔會比d課金佬屈機,係鬥技術+戰術
同意的,MC主要係玩PVP。
佢今集開始極大力推足球電競,又改名叫efootball,又力推Machday,又搞大型比賽,又有免費嘅lite版PES,就係為咗吸引多D人玩PVP。
所以門檻低是必須的,讓新手/零課玩家都可以玩到PVP。
問題係佢個系統太垃圾姐
出發點係好
垃鳩圾
企定個後衛唔夠c朗頂
咁打條撚咩
Bal 用中場係咪好難拎 best player?
美斯阿古獸都頂得贏, 牙朗點會唔得
myclub 成日唔知foul乜
禁區邊罰球又入硬咁滯
唔止myclub
全game都係
真係好難搞 打ai都話手動郁龍門企近d近柱 因為ai淨係識射近柱
對人就會比佢捉到路 而罰球又真係太容易射死角
同埋keeper係罰球撲救方面明顯差過平時既撲救
好多次唔係射死角 只係中間偏左或者右 個龍門都撲唔到 平時救單刀遠射就冇問題
棄左game兩個月,有冇巴打提供最新既sider download link?最新最齊既patch有未?請恕我伸手黨唔爬文
馬勒當拿啦今日
今日馬勒當拿頂贏我隻雲迪積克
佢好多時都吹我
然後對面從後鏟到我飛起
但牌都冇張
頂波其實要食身位比人食咗位佢係唔識跳
係雲迪積克頂空氣漏咗俾人頂入
同埋龍門會打空氣
我連續扛猁同鏝
兩次對面都有人直紅
其實my club用原創教練升爆
同買個勁教練有無分别?
多D COST用黑波
同埋戰術SETTING唔同 睇下邊個岩你咪買
Pesuniverse 出左v4
分別只在陣形&戰術風格
巴打識唔識裝?

之前裝左v1係咪要del晒佢先?

Import果度又唔知點揀
最好del哂佢

我都係跟佢咁樣del同裝,v2,v4同一樣方法安裝,最緊要有啲要tick apply data, 有啲唔好tick

https://youtu.be/i3KebAu_BpA
Thanks 巴打
啱啱開咗ml玩,明明平時單對單比賽黑哨都冇咁嚴重

ML就瘋狂黑哨,永遠只有吹自己犯規,電腦點樣都唔會吹犯規。自己隊友又永遠唔識走位,成日都要企喺電腦後面,咁點樣交波比你呢⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞