[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
諗返起自己以前細個打機唔會打到咁嬲
我覺得佢winning4,98,2000,2002個系統仲好過而家呀大佬
一定好過依家
伊巴 rooney都有啦
你幾Rank?
我三百幾
真樣嗎?
加油Bro
Rooney無
Ibra 唔知

Rooney得番76
Ibra 85
要出DLC先有機會補樣
其實唔關事,係次次踢到咁上下,隻GAME就會屈機屈到我輸
根本就係痴撚線
我都試過對住D八百幾都贏到,但有時對住D三百幾都贏唔到
認真...你贏唔贏到Top player電腦
終於見到D轉會..南野得71 無咩驚喜
贏到啊
所以唔關rank事
Rank真係睇你個排有冇俾電腦屈機輸波
好似尋日咁又炒個四五百Rank 4:1
好難捉摸
原game已經有既球員K社唔會更新數值 算吧啦
唯有自己升升佢 又或者等精選再抽
K社好懶本身set能力值已經唔係話幾有公信力
過左半季都唔會更新 成集由頭到尾都係一樣既能力值
Fifa呢方面做得好好多
會更新能力架
今集更新過一次
上pesdb 睇modified player
有冇例子 唔多覺眼
老老實實...
我係咁分:
勝率80%以上 神級
1000Rank以上 高級
800-999Rank 上級
600-799Rank 中級
400-599Rank 下級
399Rank以下...努力(開檔起始Rank就係400...)

你勝率應該係30%...?(即平均三場先贏一場)
原來呢到有 真係唔睇都唔知唔該曬
ml轉帶psg, 真係多錢到
有更新

上集李察理臣一開波冇技術卡既,我自己加左幾張俾佢

然後唔知二月更新定幾時,我手㾗入edit無啦啦將佢數值還原,見佢滿哂十張卡

同埋今集都有改動過球員數值,本身曼聯greenwood勁廢,但第一定二個更新改勁左,仲好似加左卡,但可打位置就冇加
官方完全冇講呢d野 同埋太少實際有意義既改動
睇返上面條link 超過一半都係改身高體重同名
改能力值大部分係堆唔識既人
其實踢左半季應該要有一輪能力值大執
但現時pes都係做唔夠
唔係你呢d痴線佬邊留意到咁仔細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞