[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
依家呢代d人真係冇乜星味
Dean都有真樣
賣走迪基亞先
一部分冇囉
羅比堅尼都好似無
應該要出多d呢幾日退休既球員
有d太耐之前無咁大興趣用
冇得直接係ml匯入,死仆街game
羅比堅尼呢D掹車邊做legend
其實幾集前既自由球員都仲有佢,基雲,雲達華治,a cole
今次當legend咁推出有d勉強 比我既感覺係因為k社唔洗重新整樣
拎返舊既model去update就得
好似上集已經改左?

如果用你個方法複製球員,最直接既問題係冇左排陣張相仔

其次係成長線會有問題

legend既成長線好好升,但自創人既成長線好廢的

最幾集甚至有bug
早幾集有bug

自創人會以勁廢既能力重生,而成長線直頭係好似唔識升咁,一年都升唔到兩分果隻
佢都係逼人玩myclub課金先比你匯入
一係你就重新開檔 都真係幾仆街 唔通等佢出曬dlc先玩咩
真係ON9到震
出曬玩出左2021了
我最後決定重開ML
我入legend 嘅方法係將經典人複製落free agent 嘅廢人度
依家應該玩2019就啱晒
唔洗...反正你都重開,你將D經典人編哂去是但一隊會出現係ML既球隊就OK,或者分散幾隊咁,如果編哂同一隊咁年年世冠就會對呢隊變態明星隊

編哂入聯賽隊,排陣果陣起碼會見到佢地張相先,冇相真係好難接受....

我依家隊由零開始既波打左成6,7年,唔太想重新再黎過,呢隊本身已經係重新玩
複製去廢人到 條成長線應該都係會變廢
想重玩new save

邊度有最新option file?

Thanks
我聽人講k社今日個liveupdate連轉會都未執齊
應該冇人咁快整option file
咁我等一排先開新save
其實佢地應該整理經典波衫, 每隊波都有咁多正波衫
中田英壽 有真名, 但近幾集都假樣
佢有d trailer介紹d legend果陣有show到經典波衫
但係下面寫明經典波衫唔會係隻game入面出現
賤到佢 整左出黎但又唔比人用
K 社到底諗乜架
複製完先開新save , 應該唔會吧
每年都要俾人屌,抄撚晒班marketing 同director 就啱,成班政府官員咁,搵個真正玩家做都唔會做得咁柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞