[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
唔係啊 換人我係講入menu換 有時想一次過換三個人 就要揀左 揀右 做三次 記得fifa㩒三角就有得俾你揀同位嘅換
pes好多野都係outdate又唔user friendly
淨係replay果個死人logo都比人講左n年 好唔暢順 每次飛畫面又要禁select
ML果d新消息,可以㩒三角直接去到
編輯陣容嘅save檔得三個好on9
同時玩幾個save咪好麻煩
發現左個pc正patch
evoweb patch 用sider方法裝
https://mega.nz/#!AsYWUCST!4S9u4ew9l4dkc0VpNl-3k51psn0wts84A7z8-kFMI3g
入面個readme.txt有教學
或者睇原post:https://evo-web.co.uk/threads/evoweb-patch-version-2-1-update-released-read-post-1-3-before-asking.81034/
基本上都係有齊logo波衫德甲 仲有唔少德甲樣 但呢d都唔係重點
重點係有其他正野可以配合個patch
有人整左legend pack 除左原game有既legend
仲有d2,3年前既legend(例如巴塞果堆)另外有d人手整高質樣legend
legend數量係超過一百個
部分整左落經典隊 其他就係曬自由球員到
都係用sider方法裝 同埋一定要用佢果個edit save 會完美配合evoweb patch

https://www.mediafire.com/file/yyy276ys28543bo/Abdulaziz%27s_legends_pack.rar/file

最鍾意對高階玩家
發發
有冇得淨係用佢d經典球員
佢d人樣同個edit save一定要夾埋用
而佢個edit save係base on evoweb patch既edit save去加野上去
之前都見evo web好似幾正
但係覺得cypes用ps4方法入方便d所以用cypes
sider都好易裝姐
放曬堆野入livecpk 之後開個sider.ini加返果幾行句子
咁之前用cypes嗰d洗唔洗del咗去
個patch好高質
sider永遠都係優先 所以應該會覆蓋曬果堆野
不過如果你識del都建議最好del走cypes既野
唔識
如果無衝突我就唔理喇
但係可唔可以裝完呢個patch
再加翻cypes個國家隊patch落去
我諗只要唔係replace佢舊EDIT00000000 應該都可以加其他野落去既
其實cypes個國家隊patch有d咩 有冇link睇介紹
佢都係加翻波衫同真名
佢係咪用ps4果隻匯入方法裝係既話我估得
係 啱啱試咗ok
係咪要copy翻經典隊d legend出嚟
你想用就調佢地去是但一隊ml會出現既真球隊入面或者放入自由球員到
啱啱先做完一次又要再做過
唔明點解ml legend冇得用
之前明明都有
以前ml開檔果時會有得揀開唔開經典隊 今集冇左呢個選項
呢隻Game入面跑得最快,麥巴比都跑唔羸,永遠無人可以帶波過到佢。
猜一個人
呢d時候唔會有人入黎估 求開估
開估: 旁証

自己比賽時留意吓 極快極敏捷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞