[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
係edit mode自創球員之後複製個經典人
入返ml就有得用
https://www.konami.com/wepes/2020/eu/en/ps4/topic/game-wepes2020-10935

A change to the way that Condition Ratings work for Legend players will be implemented during maintenance on 13/02/2020.

Currently, Legend Players have a Condition Rating of 'C' applied to them during each Live Update.
Starting on February 13, this will be changed to a Condition Rating of 'B'.

We hope this change will encourage you to use more Legend players in your squad.
Thank you for your continued support of PES 2020.
可以開隊打比郡玩ML了
我上次睇到有了 你又話我小心比人fake
你果條咩link先 依加官方先開始放圖出黎
大約類似係咁
可能真係玩家整
未見有伊巴

類似呢D
牙朗幾時先肯轉返個正常頭
六星完全第二隻game黎,我啲人走位完全bug哂,電腦就好似2019咁第一時間傳送全部勁準,仲要係點拗腰難傳都得,兩個人迫電腦100%唔會迫到反而好易撞埋一齊

然後我啲人好似唔識踢波咁

我覺得六星完全係成個系統崩潰哂,唔係贏唔到但完全唔好玩,頭搥勁難頂得贏,但電腦用大衛施華用頭屌打我兩個中堅
更新後 好似經典人有傑斯
點樣可以係ML用到D LEGENDS?
點解次次都唔會講更新咗咩樣咁on9
Ml入面設定有得搞
呢個冇人名的
上youtube睇過曬暫時都未有d有打人名的
我覺得官方更新應該講埋更咗咩囉

隻game不嬲都好hea 睇完佢個patch note基本上可以當佢冇講過野咁
連以前狂打飛機既整人樣我都覺得佢開始回塘 數量同質素都麻麻地滿意
可能冇得scan始終都係蝕底d
fifa呢兩年靠scan已經追返呢十年黎既既差距
其實行下經典人路線幾好 同埋整經典人似乎唔洗版權又或者成本低好多
見佢都整到d合作球隊以外既legend例如林伯特古迪呢d
又可以慳返d錢 反正爭現實聯賽點都唔夠fifa鬥
如果隻game可以重現返90年代/2000年代果班球星都幾好j
諗下幾集之後隨時已經冇埋c朗美斯
年輕一代都冇幾多個有果種頂級球星既味道
呢班legend唔係不嬲有嫁咩
個list我上網見到 係咪100%真就唔確定
有時個樣執左dd都當新樣出
見到kubo榜上有名但睇完片之後心諗同之前果個有乜分別
仲有好多人樣明顯n集前已經有個base係到
依加循環再用例如伊巴,佩奧爾,恩沙基,奧雲
羅比堅尼,基雲,雲達華治都係用以前既舊樣做base update少少有返d現代感
同你唸法一樣
乜版權都無不如玩經典人
傑斯
傑斯之前無吧??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞