[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我玩左咁多個月剩係射過1次12碼
ml試過傳波自已人撞自已人撞走個波
但電腦吹電腦犯規,比左個罰球我
做乜無端端今朝用唔到sider
明明冇更新
我犯規成日食黃牌,電腦剷到我個球員重傷就口頭警告就算!
未必on9 k社有時趁星期4維護會偷偷地更新個exe
可能只係fix d無關痛癢既細bug 但就係咁搞到個sider冇效
myclub買日新更新果個pool
抽到C朗之後連嬴幾場
真係好勁
以後每個禮拜四backup定個exe file就唔會出事
有時覺得呢隻遊戲真係好撚閪,明明我個人

企啱位都可以 折唔到個波, 啲波明明有個球

員企隔離就攞到佢到閪都唔俾我轉用佢,

轉來轉去都用唔到隻人,我玩FIFA都未試過

咁嬲,但pes 呢啲嘢真係激到我爆血管
個matchday呢
係咪真實球會搵D玩家代表球會打?
你指直播比賽果d
依家踢緊個D
係掛
所以已經冇玩半個月,真係好撚唔刺激,個系統主宰哂一切
我都係,又好想繼續玩,又要好撚唔gut繼續屌,好犯賤
但同時可以諗下點解fifa冇super cancel呢樣野 咪就係因為人地唔需要囉
係 super cancel係好有用 但同時暴露左隻game既缺點
簡單到有時一d搶波/爭頂都要用super cancel
點解啊 因為我唔禁super cancel我控制個球員就on99唔跑唔郁唔卡位
super cancel係解開隻game對你既束縛 比你重新控制返個人
咁好簡單姐 如果隻game唔係有咁多on9束縛 我洗鬼用super cancel咩
加上仲有好多其他野係解決唔到
例如隊友ai係隔離on99唔幫手截波 相差一個波位都冇意識去截一截呢d野
隊友跑跑下位突然縮後陰9自己
我就算幾勁幾識禁制都係同時控一條友 我用super cancel解決到自己既控制問題 但解決唔到隊友既on9問題
L2有乜用?
就係,啲防中守反擊跑到翻黎就收步,但明明前幾步已經係個前鋒,你點轉都只係轉到閘、中堅

撳口聯防就係後防甩位鳩衝出去
我知r3可以轉人 不過我講緊平時係中場傳波 隊友伸都唔伸隻腳去截
果種電光火石既情況邊禁得切轉人仲要再去截
我唔會怪轉唔切人 果種情況根本就係要ai去幫手做野
玩家就得一對手 冇可能控曬成隊波 已經唔係要求ai有幾神 下下都要走去截
但明顯今集呢d蝦碌野就幾多 低於正常水平 係好有問題
嗰種距離係我真人去踢波都截到,但電腦就戇鳩鳩企左係度
你係咪fifa setting?

因為pes玩家既L2咪係手動瞄準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞