[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
邊到有片睇 小心又比人fake
Pc patch有唔少樣都整得靚過k社
唔會掛

屌你老母,呢個台灣新竹仔
用埋D唔知咩外掛,一輸波就去到8X分鐘就會中斷比賽,顯示「發生未能預知情況,比賽無效」

千5 Rank,4千幾每週積分,睇你個戰績就知係外掛撚!
同我打第一場畀你好彩和波,之後兩場都大敗就中斷比賽,垃撚圾!

見到請將垃圾加入黑名單
應該係同球會感情差

低感情既人會要求低解約金

感情高既會主動set到比較高
我發覺應該係關轉會難度事,我依家係最高,幾乎每年都有一個主力俾人挖走,當然果啲我本身都冇乜所謂,但違約金始終高過身價的

連市值都咁低
我冇改過呢個人既能力
(下面Martinelli有改過)
我都有一個球員係咁,kubo,成81分但身價好似係2.3m

唔知bug左定點

查洛夫我記得另一個save我一開波就買佢都要成70m
直接REPORT COINAMI 啦
記得之前有一集(好似係2015) 球員個身價係同人工成正比
因為果陣談判係唔洗較條bar 任你出價
你約續果陣可以特登加大條友個人工到勁高
之後電腦會on99出勁高價買你條友
岩岩60幾萬磅續約,取消到個解約金,唔洗驚了
其實感情夠既 張份約加多年就可以升返個解約金
有冇巴打有用 Smoke patch,
如果用緊最 update 個 patch, 但又唔鍾意今季 d 波衫,
可唔可以裝返上一個 version 既 patch 架

下個禮拜開始放無薪假 可以専心打 PES 啦
你仲玩緊2019?
下集 2021 先轉啦清
玩開fifa(PS4) 想請教下
如果想玩日職 買唔買得過
啲球員樣同球隊/盃賽版權係咩環境
係咪都係靠入patch補齊
Fifa日職啲樣唔得 又得聯賽盃 冇乜癮
ps4都入唔到樣
同埋本身pes冇日職 要靠裝patch但我唔知係邊到搵
唯一好既地方就係有得玩聯賽
咁算了 唔該哂
K社已經幾年無出日職,好奇怪。上年係有出過係手遊,家用PC都係無。
我都好想玩日職,見到中文名球員就諗起以前隻winning,好耐之前係分日職同國際版,而家直頭cut埋日職
我係唔明點解佢作為日廠 可以自己國家個日職都冇
想問下要係ML 用啲經典球員係咪一定要由myclub 匯入?明明option file 都update左有經典球員,但開ML就搵唔到
要複製左啲經典人先用到,想用邊個就隨時複製,唔駛重開save ,係已建立球員度搵返出黎
因為我唔玩MC, 複製嘅意思係匯入?定係有其他方法?謝謝
my club下次update經典人改晒做condition B
課金玩晒
source?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞