[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
根本成班 mod 都係副廠黎 我直頭覺得 K 社有俾錢佢地整
成撚日捉到路 最慘一捉到路實撲到咁濟
係 只要撲岩個方向就8,9成機會救到 係差在粒波射上定下
個範圍設計到好似只有左中右,上同下之分
例如你射左邊既中腰波同射左邊既地波基本上冇分別
個龍只要撲向左邊都已經係好大機率會救到
做唔到現實12碼果種刺激 有時撲岩方向但都可以救唔到
可以係個龍反應慢左少少 可以係差一個手掌位而漏入
但pes係暫時計算唔到咁細致 撲岩方向就8,9成救到
另外有時就算開R1瞄位 射出黎都唔係你exactly想射果個位
甚至係瞄上角但實際射出黎係射中腰波
若不是fans幫隻game整mod 隻game早就完蛋了
現實:多數大力射左右地波 專家就描貼柱咁濟
遊戲(PVP):本人經驗 勁細力度 描左右上角 好少失敗
而家班弱智後衛
明明冇較到釘人,自己中堅走左去閘位(電腦控制)
跟住就空左俾人傳波入中間射波入咗
我呢兩日都係輸呢啲波
但我乜野戰術都冇用過,又冇較釘人設定
唔知咩料,唉
下年真係唔買呢隻
防守梗係手控...你點解要畀電腦控....
更新完巴塞個fati唔見左既
都話佢d轉會/陣容未完全搞好架啦
岩 pes既電腦好弱智架
更新前巴塞都無fati
唉 佢d Liveupdate都唔知點計
好似果個星期既比賽冇入大名單就當冇
但巴塞明明幫fati註冊左上一隊
總之我覺得佢做得唔完善
呢家myclub ser 難唔難搵人
冇玩 但可以答你隻game只會愈黎愈少人玩
如果你之前都覺得難搵 咁依加個情況都唔會有好轉
因武肺 係線上人數係多咗
想係ML用到D LEGEND
係咪要開SAVE之前, 係EDIT搬D LEGEND入隊?

我會搬去一d乙組隊
隻 game 出咗一排, 大家總結 2020 同 2019 有咩唔同
如果冇唔同就等下隻算
Btw, 幾時會開始有 2021 post
講唔出D咩 不過2019ai淨係識底線傳波一套固定進攻方程式已經係死罪
我冇玩2019,不過2020我覺得好玩過fifa

但有好多野要改善
淨係玩ml
覺得5星太易玩
6星d電腦又屈得濟
2019 我成日俾電腦入我中路喎
好耐冇玩2019 比我既印象係太多係邊路發起進攻 ai冇遠射冇扭波
大部分都係傳波 禁區入面橫傳之後射入
印象中真係未試過 獲撚獲都係落底傳中 之後就射網仔
2019on9的
如果要我唔玩20玩返19我寧願唔玩
apply完update都唔見有lampard guti given個堆既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞