[Efootball]PES 2020 討論區 (6) 嘩屌你老母香港警察仲黑過隻game既黑哨

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
唔係掛

祖赫特
岩岩開左個新save,六星難度原始陣容,最低轉會費,最高難度轉會

我屌個高難度轉會竟然搞到自由身既阿柏度(車仔中堅)要498000週薪

週薪預算得71000,連個青年軍都簽唔到

好艱辛既轉會窗俾我簽到兩個自由身

開季第一場用錯人,被圍攻之下零比零,龍門7.5分mvp

第二場開波瘋狂兩翼轟炸入兩球之後妹到完場

用成班垃圾刺激到
隻game少有做得真實既地方
有冇得down翻上個版本用得翻個sider
係咪就咁擺翻喺個folder到
係 記住backup
其實我唔知得唔得 純粹見到evoweb有人放呢條link出黎 玩offline應該玩到掛
屌ea斷線食左我1w
我都試過
低平大腳 一開出就打中後衛個頭
原來又有個痴線佬
是但啦 其實可以係steam到重新驗證完整性去還原
而且下星期都出DLC 到時又有新exe
打打下開始場場劇本一樣,領先一球,然後75分鐘後電腦會用一個你守唔到既攻勢追和

真係冇乜癮,隊波又廢,精神得50,你仲要開treat咁點玩

7勝6和1負排第二,落後兩分

開季到依家中左起碼十次柱

入球波仲難過搏10個角球
有冇教練樣入?

仲有冇教練係4123(單防中)?

仲有想兩隻翼插上要用咩戰術?假翼定沿邊?
假翼係兩隻翼入中間等閘插上 唔太關翼插上既事
沿邊線都係純粹拉邊 亦唔係翼插上
可能係用側翼交替會谷到隻翼上前少少
想點插上法

翼既走位能力基本上同進攻意識有關,不過點試都好,啲人係唔太識走盲眼位,你當進攻球員同防守球員其實係一pair人黎,佢地係唔會離開太遠距離,進攻球員甚至會有空位唔走,反而等防守球員黎mark,你留意下就見到
係 我發現唔係前鋒唔太插 唯一最多上控制到就得閘
前鋒要偷獵者先會多啲走位

但如果好似我咁打451就中鋒好用
我用緊沙利 但想轉4231,但翼唔識插
邊個沙利

半季成績表,第15週開始轉打五星,六星既下降玩家能力太嚴重,劇本又痴線

第十九週榜首大戰順利勝出

半季得一個龍
有80萬可以點再上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞