[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(9)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Dac1541少貴

1421感覺抵啲, 雖然冇平衡 自己跟dap用緊4.4頭
schiit asgard 3點睇?
見佢可揀ak4490 module或自家multibit module
你地試牛去邊到試
試開放牛咪全世界聽到?
想試下SR80同M1有咩分別
係 試耳機就話個個企係到各有各試
真係味試過牛睇下有咩特別試法
聽你咁講聽jpop acg好似SR80好少少
ok盲入gogogo
買係咪都係星際 我睇price成1000零幾定味update
都係各有各試
可以問鋪頭借amp
岩岩試左隻SR80
不過就咁用zx300個3.5
d聲好似好散 個音場係闊但係唔係包圍果種
係散開曬 整體d聽好似唔夠實
Focal Elex 減100usd
esp95x都有減?
Grado 香港得水貨?
有,賣$400
金聲行貨?
Ok
認為香港無代理sor
痴撚線做爛市
再買
已經試過,唔啱口味壞咗仲要煩已經有stax amp 嘅玩家我覺得唔使再入,呢個價啱啲hd600 level 嘅玩家試下靜電咩聲

好生意
又上水鳥

用咗排, 個hd800s成功令我出街都掛住翻屋企 個聲明顯未去到potential, 但真係好舒服

去翻正題先, 之前巴打話suggest Lehmann Linear, 但知唔知香港邊到有行貨賣, 同幾多錢? 另外有咩抵玩dac夾佢好? soekris 1101? 街賣要四千 同埋rme adi-2又夾唔夾?

定係我格硬屌住dx200, all in整部Lehmann Drachefels先? 等個dac自己生出嚟

Btw, 再次多謝各位巴打咁多有用嘅建議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞