[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(9)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Lehmann Linear pro + T1唔得?
ADI-2 DAC 出左新版
少改動
https://www.rme-audio.de/adi-2-dac.html
只係改咗個remote?
夠大聲但係唔夠分離
同埋本身t1 90th條線係平衡頭
update左粒dac chip,無記錯THD 好左
唔好意思
再請教多次
如果800左右買Sennheiser 599好
定係960左右買Philips Fidelio x2hr好呢?
見到Philips呢對whatshifi俾好鬼高分

拍板x2hr
唔諗咁多啦
兩個options 都冇咩問題

實際上,除非係特別錯或者有到個特別好既答案,我地都唔會有太大意見,就算俾意見都係話不如你試下xx隻 (正如我地第一頁都唔會話邊個價位一定買邊隻)

你心入邊都得返兩個選擇姐。與其聽我地講不如親去試👍🏻

畢竟音響都算係藝術,藝術野除非極端地好/差,除此以外其實都係睇個人感覺
多謝巴打既意見先
我其實搵過599唔見有得試
無得對比
所以唯有睇多啲review盲入
Under 1.5k
用srh440 嚟打機好唔好
電腦用
無線個D ldac, aptx hd點都唔夠有線勁?
如果藍牙有日可以做到lossless transcode, 咁就一樣咁勁
如果可以16/44.1無損我覺得已經值得支持
可惜而家仲未得
如果未來有新技術取代藍牙就好
k7xx?
massdrop買野係咪可以直ship香港?
我見佢shipping address個到有得揀Hong Kong
有啲得有啲唔得
比得你揀而又冇話有問題的話,即係個drop可以直運香港
如果唔得都可以用3rd party轉運
黃色集運有
唔該哂巴打 等我試試先
有冇3.5 to 3.5 線推介
wireworld nano silver eclipse mini jack
買散線自己做又得
條線可以插上6.3mm頭? 因為部dac只食6.3
加轉頭應該冇大影響
當然吹毛求疵的話可以買靚D轉頭,甚至自己改線
你用Portable dac amp?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞