[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(9)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
新手想問香港邊度有實體店可以買sennheiser hd58x 行貨?
ching 有冇under 2k 嘅open back 推薦而又可以實體店買到 ?
主要用嚟睇片、聽歌同打機
推一推
iFi zen dac
依隻好唔好力?

利申:用緊黑磚聽Z7M2,其實都收貨。

但覺得未發揮到十足。
用緊k712都ok 可以去試下先
巴打係用用電腦插USB做輸入?
係 唔使外置電
好,搵日出去試下
m50x bt?
外國野仲有 schiit, jds lab等第
DT990 pro, ATH-AD900X, SR80, k702
我早幾星期帶埋部 notebook 同 D7200 上金雞試,咁就買左... 我都係用開黑磚所以想搵部有 4.4 既 DAC... 個陣有諗過買 DX7 Pro,不過唔知邊到有得試... 而且 $12xx,最後唔得都唔太肉赤... 不過我隻係 D7200 唔難推就 ok...
巴打識貨,用D7200

以前都買過D2000,好鐘意用佢,可惜最後甩皮。
m70x 有少少outbudget
見到樓下推隻ifi zen dac 好似唔錯, 差唔多價位但唔係支那野
hifiman he400i 有冇巴打玩過有心得?
隻Philips x2hr到左貨
用pioneer 300r直推,試聲好有驚喜
個人覺得可以同三四千既inear earphone鬥下
係個bass無想像中咁勁
諗緊好唔好買部magni3 去推佢
聲會唔會更好

earpad 換過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞