[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(9)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
btw綫有咩推薦?
我啲電源線都係買acrolink, saec 嘅散線加對furutech 插頭插尾20000yen 以內搞掂一條,例如acrolink 7n-P4030,效果唔錯
我打算200-400搞掂saec我知靚嘢但好Q貴
錯台添屌 細佬老啲先入坑
入坑無分年齡
真, 耳牛都有得平玩 輕鬆用DAP捱
*推
結果我入咗belden 19364+紅色醫院頭
聽咗陣感覺除咗靜,低音紮實咗
入門黎講夠做啦
恭喜入坑
醫院頭其實性價比最高,前提係電源線要夠幼入到去,我啲線就唔得
saec勁粗,我諗10awg都有
Amiron Home
3200好似幾合理
想問下有冇巴打知道ADI 2 DAC可唔可以做到以下幾樣嘢

1. 當純DAC用 另外駁部純耳擴
2. 駁有源喇叭
3. 另外駁喇叭AMP 聽冇源喇叭
建議你可以試下我買個條
冇咩改變音色,係令到部dac發揮更好
全部
啱啱見到曾福琴行七千八賣rme adi-2 dac, 但係佢寫住係MK1. 乜佢有mk1, mk2架咩? 內裏硬件有冇分別?
dac chip差一代,mk1 remote 少d功能

mk2幾錢?
曾福網上冇mk2賣 其實Thomson, juno嗰啲又有冇得睇係mk1定mk2? 我見juno連運費都七千四, 兩日送到 不過冇用過visa mastercard嗰啲
咁要問清楚先
啱啱check咗, thomann有賣mk2 (spec先分到), 不過賣900歐 juno嗰隻賣家都係RME, 但就唔知係mk1定mk2
新remote 有未
好有衝動
心動不如行動
睇返juno個 description同圖係用mk2

忍唔住落咗單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞