[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(9)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
前SBZ用家答你
speaker out有front, rear, centre 3個
要用front出外置amp
headphone out係會用左佢內置個headphone amp嘅
即係你經hp out出外置amp就會二次放大左

線就3.5 to 3.5或3.5 to rca都得,無分別
你可以考慮下邊條線以後比較大機會用得返
買咗未呀
咁我試聽就唔覺有佢講到咁誇張咁勁
我覺特似V shape係佢高同低頻太好,搞到聽人聲就普通左而且我無接amp,未推得盡。

不過原來只係賣$1899,香港代理食水幾深吓
賣番原價,真係業界良心反觀d平板
人地未正式賣,你就走上去要聽demo,開晒名,今日我俾人屌啦。
人地話未準備好呀,各位巴打要識做人。
謝謝!
大佬我得閒行過商場見到有,先問黎試聽吓
我鬼知你開賣未

你打開門做生意,成隻耳機放左出黎,有人聽緊,我問埋個店員試唔試得,講到我厚面皮特登要人拆開出黎聽咁

你隻耳機有寶咩,行過聽完都唔比講咁把炮唔好放出黎
唔關我事架,又唔係我俾貨佢的。
佢講到好唔願意俾你聽咁,話未煲好。
我都無得聽呀,慘慘

咁把炮,告柒我囉,告我試聽你隻耳機呀,未準備好呀
你自己落灣仔同佢講,XDD
笑左
個正式價錢差唔多一粒3970x
睇個款應該好重下
AMT 係唔係唔使煲?
之前買過大陸嗰隻 佢話係出廠就係最佳嘅工作狀態
唔知呢間廠點講
從說明書抄出黎:
Amplification, Burn-in
We recommend a powerful desktop headphone amp or high-end
stereo player for the best listening experience. The HEDDphone®
does not require a specific burn-in period.
咁即係試唔試得?
我自己o個度隻demo無咁快到。

灣仔唔關我事
講開我又開左tidal,用緊yamaha nxn500,有冇巴打知佢個內置dac係咪唔支援mqa硬解?
amazon減價,hd599同Phillips x2hr都同樣係99usd直送,好過9500
冇啦,今日已經買咗
結果買咗A550Z
有趣
似係filter?
正呀。
我用緊ifi IEMatch,IEM 同focal Elear 都有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞