[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

fapear
聽過隻333唔係咁岩口味

再試埋monet17 就差唔多試晒fapear

買果陣試晒全部
連335sr都試埋

聽人吹奏開fapear 已經試晒fapear既cm
結論係air唔錯 但其他都overpriced

你係咪覺得air下bass太彈唔夠潛?

印象係量多左少少 同唔夠潛
高音表現好似都唔太理想

64 a10/12
um mason v2
用緊846 請問再上係咪cm
cm嘅能力會高846幾多成
最後有邊款cm推薦 20k內

其實好似冇得咁計
不過你出到20K
不如畀多少少上VE8/ A18

畀多少少系列

Btw ve cm去邊間做好啲
新手由(11)追到(14)決定上仙女)手機直推
遲下再買wm1a 做個真正既連登仔

做咩
a35/1a/1z有1.2更新

巴打更新左?有冇咩唔同
新手由(11)追到(14)決定上仙女)手機直推
遲下再買wm1a 做個真正既連登仔

做咩

試左先
好多推介
有時間會試晒佢 thx bro
Fostex TE100 各位有咩評價?

有fd衝左日森,訂多左一對
價錢係行貨一半
問我有無興趣  
聽流行曲,本身用緊 dpx1a + SE415

原線人聲好濛
如果唔要可唔可以賣比我 見住最後一對比人買左

多謝巴打回覆

條原裝線,我上網睇相好幼
同埋對耳機本身難推
如果我升級應該都會換2.5平衡

其實玩左對 shure 都有兩年
又俾個 fd 引左我去買 x1a (又係日森水貨)
我本身都身痕想升級

請問仲有無聽感方面既評價?

推一推
a35/1a/1z有1.2更新

巴打更新左?有冇咩唔同

[更新內容]

[1] 解決了當歌曲標題包含泰文時,WALKMAN 上的顯示幕可能出現字元損毀的情形。

[2] 解決了其他問題。
好多推介

E.M.G

如果真係買咪試下問台灣my ear有無現貨

sw24無現貨 自己上網買算
又係練耐性既時候

有冇用家講下sw 係正皮定負皮
講左成年我仲未買

我都想知
純粹肓狙

我見d人話聲少少暖,細節多,高低音好咁囉

其實我試過effect 個堆貴野覺得改得小小要成皮唔抵

我過幾日拎SW22 到時上黎報告

睇完report 先肓狙
好多推介

E.M.G

G for咩
好多推介

E.M.G

G for咩

價錢係行貨一半
問我有無興趣  

原線人聲好濛

多謝巴打回覆

同埋對耳機本身難推

我本身都身痕想升級

推一推

x1a 有特價咩 覺得冇起特價買好唔抵
好多推介

E.M.G

G for咩

價錢係行貨一半
問我有無興趣  

原線人聲好濛

多謝巴打回覆

同埋對耳機本身難推

我本身都身痕想升級

推一推

x1a 有特價咩 覺得冇起特價買好唔抵

同 300r 嗰期一齊減
想問下新手想買A35 加耳機未諗到(budget 1000) 有咩推薦,聽開日文歌女聲男聲 因為睇完#2 d介紹仲有冇多d推薦? 同埋買左A35 要起邊到買歌 google搵唔到
想問下新手想買A35 加耳機未諗到(budget 1000) 有咩推薦,聽開日文歌女聲男聲 因為睇完#2 d介紹仲有冇多d推薦? 同埋買左A35 要起邊到買歌 google搵唔到

mora?

mora?

thanks 係咪買完插USB入番首歌入去機就OK?
SOR 新手

mora?

SOR 新手

係 mora好似要用手機app買先唔洗vpn
如果聽電音EDM可以有咩推介

mora?

SOR 新手

ok thanks
一陣去試耳機入坑

mora?

SOR 新手

ok thanks
一陣去試耳機入坑

日本歌去天使搵喇
新手留名
想問下umpro30換平衡線 有無邊條推介
新手留名
想問下umpro30換平衡線 有無邊條推介

諗真咩 um pro30都要換線 不如升級隻耳機算

mora?

SOR 新手

ok thanks
一陣去試耳機入坑

日本歌去天使搵喇

天使係乜?除左mora 真係唔知有乜地方有得買日本歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞