[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
想問下新手想買A35 加耳機未諗到(budget 1000) 有咩推薦,聽開日文歌女聲男聲 因為睇完#2 d介紹仲有冇多d推薦? 同埋買左A35 要起邊到買歌 google搵唔到

mora?

thanks 係咪買完插USB入番首歌入去機就OK?
SOR 新手

係 mora好似要用手機app買先唔洗vpn

ok thanks
一陣去試耳機入坑

日本歌去天使搵喇

天使係乜?除左mora 真係唔知有乜地方有得買日本歌

Tsdm
但要用到百度

mora?

thanks 係咪買完插USB入番首歌入去機就OK?
SOR 新手

係 mora好似要用手機app買先唔洗vpn

ok thanks
一陣去試耳機入坑

日本歌去天使搵喇

天使係乜?除左mora 真係唔知有乜地方有得買日本歌

Tsdm
但要用到百度

人地想買你就叫人download
肯比成皮野買player 耳機首歌十幾蚊都唔肯買
你自己唔比錢買都算仲要起到叫人去唔比錢下載
( Show Blocked User - 所羅門之(gakki) )
新手留名
想問下umpro30換平衡線 有無邊條推介

諗真咩 um pro30都要換線 不如升級隻耳機算

最近想換 onkyo granbeat dp-cmx1
見佢有2.5mm平衡 所以想換
對隻umpro30暫時都好滿意 未有升級耳機念頭
但升既話 有邊隻推薦

有冇人知kugoo比幾十蚊就可以dl幾十首果啲係咪真無損 flac檔來

有冇人知kugoo比幾十蚊就可以dl幾十首果啲係咪真無損 flac檔來

Mora 30蚊一首hi res
買album 再平

買album 再平

等我睇下先

買album 再平

喺海外點用mora買?
喺VPN用信用卡唔多穩陣

買album 再平

喺海外點用mora買?

Ototoy唔使用vpn,不過歌冇mora咁齊。

買album 再平

喺海外點用mora買?

Ototoy唔使用vpn,不過歌冇mora咁齊。

都係唔俾我買

屌買之前都要試下先架
真係支持down完都會再買架啦

屌買之前都要試下先架

買歌到底有咩要試
想問下想訂VE5 , 有冇邊間會好d/平?
artwork 方面,有冇鋪會比d 建議,第一次整驚整到好樣衰

屌買之前都要試下先架

買歌到底有咩要試

要試聽去youtube通常都搵到啦
Ve8 $21800
本身有ve任何model就$19600

都係等demo先諗

平咁少真係多撚謝

ve無幾可會減價

又兩萬, 我去試se5way 唔好
Ve8 $21800

都係等demo先諗

平咁少真係多撚謝

ve無幾可會減價

買5way係賭博黎
Ve8 $21800

都係等demo先諗

平咁少真係多撚謝

ve無幾可會減價

買5way係賭博黎

講左半年我仲未買 5way 同toxic 都未
Ve8 $21800

都係等demo先諗

平咁少真係多撚謝

ve無幾可會減價

買5way係賭博黎

toxic轉手應該易d
Ve8 $21800

都係等demo先諗

平咁少真係多撚謝

ve無幾可會減價

買5way係賭博黎

toxic轉手應該易d

幾千蚊一條線覺得唔抵
Ve8 $21800

都係等demo先諗

平咁少真係多撚謝

ve無幾可會減價

買5way係賭博黎

toxic轉手應該易d

幾千蚊一條線覺得唔抵

se既cm難轉手好多
運費,改模等等既野計計埋埋可能打個五折先賣到....
已經唔講5way(r)同ve既調音風格唔同

ve無幾可會減價

買5way係賭博黎

toxic轉手應該易d

幾千蚊一條線覺得唔抵

se既cm難轉手好多

5way 香港有代理賣? 搵唔到既

ve無幾可會減價

買5way係賭博黎

toxic轉手應該易d

幾千蚊一條線覺得唔抵

se既cm難轉手好多

我無講過有

買5way係賭博黎

toxic轉手應該易d

幾千蚊一條線覺得唔抵

se既cm難轉手好多

我無講過有

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞