[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

好撚正

貼紙都無個
有冇聲底近鐵三角ckr既掛耳藍芽運動耳機推介?

好撚正

貼紙都無個

拎嚟貼喺耳筒上面
效果更近更出
Ak junior hifiman supermini 依兩部比部好
新手只負擔到依兩部 有冇話邊度買實惠又有得試
唔該各位Ching

fiio x3iii
cayin n3
sony a35
日水xdp30r

推薦既話
xdp30r>>>a35>fiiox3iii/cayin n3>>>supermini>>>>>>>>>>akjr

上面差唔多價 真係冇錢就儲多少少先 買你講果2部實後悔
最好買xdp30r

唔該ching

好撚正

貼紙都無個

拎嚟貼喺耳筒上面
效果更近更出

貼喺個眉心度效果仲好呀

好撚正

貼紙都無個

拎嚟貼喺耳筒上面
效果更近更出

貼喺個眉心度效果仲好呀

今次間鋪冇送金貼
成班打手
想問下想訂VE5 , 有冇邊間會好d/平?
artwork 方面,有冇鋪會比d 建議,第一次整驚整到好樣衰

In custom xxx dmx 呢兩間
Art work 我本身都諗住整 但講講下都係算

artwork failed 嘅例子
想請問有保到17年12月,近乎未用過既二手Jupiter CK 4300 算唔算貴
想問下大家意見
圈鐵嚟講除咗 N40、3K3、灰黃同黑黃之外
仲有邊隻可以試?
唔該晒

sony a2 a3?

感謝,呢兩隻之外我應該會試埋z5

如果你接受到隔音差, 幾個月就會甩漆既話就試Z5啦

竟然係咁...甩漆/易花我其實接受到,但隔音差就不了...

用緊z5隔音唔差喎

我都用緊

我試過用普通膠塞,海棉塞,SONY果隻普通溝海綿塞,三節膠
你話隔音好差又唔係 但唔稱得上好囉

另外我果隻用左4個月左右已經開始正面D色有小小甩
想請問有保到17年12月,近乎未用過既二手Jupiter CK 4300 算唔算貴

幫推
話時話夜佬好耐無上水
artwork 方面,有冇鋪會比d 建議,第一次整驚整到好樣衰

有冇圖睇下
想知artwork可以點fail

有冇圖睇下

佢話怕比人認到
4k budget有咩耳機推介
用手機直推
用手機直推

Earsonics es3
岩岩睇amazon好似唔運得耳機 ?
會唔會落左訂 最後唔比運 跟住取消張單架

另外我今晚會拎到sw22 到時影相

錢都扣埋
下星期一/二應該收到

有冇圖睇下

我做樣個張圖啲色對比差, 好fail

實好粗

錢都扣埋
下星期一/二應該收到

我仲未扣錢呀 依家好驚

錢都扣埋
下星期一/二應該收到

我仲未扣錢呀 依家好驚

amazon 買野件貨到左都仲未扣我啦
用手機直推

Earsonics es3

我自己本身用開ue 900s,睇中過sd2s。es3好d㗎?

錢都扣埋
下星期一/二應該收到

我仲未扣錢呀 依家好驚

amazon 買野件貨到左都仲未扣我啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞