[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
想問下大舖或者store仲有冇zx2賣?

xz2垃圾黎
又冇推力又停左產

dx200個ui又好似唔係好穩定

dpx1a囉
monet17用家用緊zx1覺得未係好滿意
應該換邊部好d
聽開acg 女聲

唔該兩位巴打
2.5線除左 fitear
仲有無邊個版子有出/推介
http://fitear.jp/music/product/cable/cable006b.html

用006會後悔 好撚硬

見好似一千蚊左右,原廠野又唔算貴
有咩更好建議呢

orb clear force 點睇

應該軟身 不過千零蚊既話
oc studio d線都幾抵玩

買oc既話記得買新版
舊版好垃圾 新版好少少

多謝樓上巴打們推介
Orb clear force 係唔係有兩級?
一款係 premium? 兩者價位大約
點分新舊線
準fitear 用家求指路

香港oc代理得right shop
新版個名後面會加X字 你問鋪就得
如果唔介意自己改2.5頭 007都算ok
應該換邊部好d
聽開acg 女聲

黑磚
有冇黑雀用家起到 你地會唔會轉2.5平衡線??聽講又唔係全部耳機岩
用onkyo/pioneer player嘅巴打
有無試過係部機都㩒刪除
但sd卡入面的歌刪極都刪唔走

唔通係我張sd卡出事
大家用開咩牌子?
用onkyo/pioneer player嘅巴打
有無試過係部機都㩒刪除
但sd卡入面的歌刪極都刪唔走

唔通係我張sd卡出事
大家用開咩牌子?

我都係插電腦刪
應該換邊部好d
聽開acg 女聲

黑磚

黑磚無得輸

xz2垃圾黎
又冇推力又停左產

dpx1a囉

其實之前聽240ss
但發覺自己少買碟,聽moov多
想搵部可聽moov高質d既機

xz2垃圾黎
又冇推力又停左產

dpx1a囉

其實之前聽240ss
但發覺自己少買碟,聽moov多
想搵部可聽moov高質d既機

我諗都係300R/X1A架喇

用006會後悔 好撚硬

有咩更好建議呢

買oc既話記得買新版
舊版好垃圾 新版好少少

多謝樓上巴打們推介
點分新舊線

不過條 premium 香港 list pricr $2280
日本扣埋稅$15xx
日本買抵好多

用006會後悔 好撚硬

有咩更好建議呢

買oc既話記得買新版
舊版好垃圾 新版好少少

多謝樓上巴打們推介
點分新舊線

不過條 premium 香港 list pricr $2280
日本扣埋稅$15xx
日本買抵好多

你試過先買好d
te100可能搭鍍銀/銅銀混好d

買oc既話記得買新版
舊版好垃圾 新版好少少

多謝樓上巴打們推介
點分新舊線

日本扣埋稅$15xx
日本買抵好多

你試過先買好d

收到
TE100 買平左
條線可以買好少少

買oc既話記得買新版
舊版好垃圾 新版好少少

多謝樓上巴打們推介
點分新舊線

日本扣埋稅$15xx
日本買抵好多

你試過先買好d

收到
TE100 買平左
條線可以買好少少

我都諗住RUN IN完隻TE100之後去由銅試到銀睇睇

買oc既話記得買新版
舊版好垃圾 新版好少少

多謝樓上巴打們推介
點分新舊線

日本扣埋稅$15xx
日本買抵好多

你試過先買好d

收到
TE100 買平左
條線可以買好少少

試埋鍍金
香港ls70有行貨喇咩
星際一樓門口個間話賣1280行貨

做咩耳機咁神秘要打格仔

cm廢事比人認到

巴打請問係邊隻cm黎?
點解當初揀sw而唔hydra?
toxic我之前做過silver poison手工真係好好(hd650用)
宜家諗緊做唔做多條銀線比oriolus

因為之前睇過話sw既細節量好多同埋樂器好掂
我自己中意聽細節 所以揀左 其實都係盲狙

不過手工真係好掂

cm係連登仔唔鍾意既qdc btw都係果句 我覺得岩聽就得

同緊qdc邊款 有諗過 但佢又分live hifi studio 都唔知點簡
新出個面板好正

live版 人聲出返d 分析力唔錯 音樂感強 bass都算中上/多

好想買8單 live
香港ls70有行貨喇咩
星際一樓門口個間話賣1280行貨

星際一樓個間?不了

買oc既話記得買新版
舊版好垃圾 新版好少少

多謝樓上巴打們推介
點分新舊線

日本扣埋稅$15xx
日本買抵好多

你試過先買好d

收到
TE100 買平左
條線可以買好少少

試埋鍍金

budget有限
樓上穿耳膜好撚癲
點先會穿

我都唔知點解
可能之前用棉花棒整太入吉穿
樓上穿耳膜好撚癲
點先會穿

我都唔知點解

聽野冇問題?
之前toxic cable好似話會換線皮
新線會軟d咁話
樓上穿耳膜好撚癲
點先會穿

我都唔知點解

聽野冇問題?

我穿左邊 右邊冇事 基本上聽野冇分別
聽醫生講係穿晒 佢話見唔到底
樓上穿耳膜好撚癲
點先會穿

我都唔知點解

聽野冇問題?

我穿左邊 右邊冇事 基本上聽野冇分別
聽醫生講係穿晒 佢話見唔到底

用緊味精J3
部機唔夠位想換
x5iii 買唔買得過?定係二手dxp 100r 好?
筆直3500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞